Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Dom Doriac Reserve Chardonnay Forstør

Dom Doriac Reserve Chardonnay

Ny

Som navnet antyder har denne sydfranske Chardonnay fra Domaine Doriac ligget på egetræsfade. Under fadlagringen foregår der flere processer, der ændrer smagen på vinen; blandt andet trækkes smagsstoffer som fx vanillin ud af træet, og når fadlagringen er velgjort, kan det resultere i en vin med stor fylde og lækre noter af brunet smør og vanilje. Prøv bare denne Chardonnay som illustrerende eksempel!

Farve: Gylden.
Duft: Krydrede noter af egetræ, vanilje og stenfrugt.
Smagsnoter: Cremet og fyldig med noter af smør, modne pærer og fersken.
Serveringsforslag: Prøv den til fisk og skaldyr, carpaccio eller salater.

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 89,00

Yderligere information

Vignerons du Narbonnais er et vinkooperativ 12 kilometer nord for Narbonne. Det startede i 1934 under det oprindelige navn, Cave Coopérative d'Ouveillan. I dag tæller kooperativet 330 medlemmer og over 1.500 hektarer i Languedoc-Roussillon i det allersydligste Frankrig. Området har haft et lidt blakket ry, men er på det seneste blevet kendt som et sted med plads til nye idéer og hvor man gør op med fortidens dårlige vaner. Man har kraftigt reduceret det totale vinareal og trukket stokkene op af de dårligste jordlodder, og dermed er kvaliteten steget gevaldigt. Man dyrker en lang række druer, men de vigtigste er nok Carignan, Syrah, Grenache, Mouvedre, Cinsault og Grenache Blanc. Cirka 80% af vinene er røde.

30 andre produkter i den samme kategori: