Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Domaine Saint Pierre Côtes-du-Rhône Rosé 2020 Forstør

Domaine Saint Pierre Côtes-du-Rhône Rosé 2020

Ny

Dom. St. Pierre er en god Vacqueyras-producent, der også laver sympatisk rosévin; tør, frisk og karakterfuld voksenrosé.

 

Brødrene Jean-François og Philippe Fauque driver i dag denne traditionsrige familieejendom, der laver vine, som stilsikkert balancerer mellem respekten for traditioner og moderne tiltag. Foruden dejlig Vacqueyras, som får bred kritikerros, laver også en bred vifte af glimrende Côtes-du-Rhône.

 

Denne rosé er et sammenstik af 2/3 af det sydlige Rhônes vigtigste drue, grenache, mens resten nogenlunde ligeligt fordeles mellem cinsault, syrah og carignan. Markerne består af et næringsfattigt toplag med ler og kalksten længere nede. Vinstokkene er mellem 20 og 50 år gamle; en alder der sikrer naturligt lave udbytter.

Gæring ved lav temperatur tur bevarer mostens frugtige, blomstrede aromaer, og vinen fremstår her i sin ungdom som sund, frisk og saftig, selv om den er gæret tør.

 

Domaine St. Pierre Côtes-du-Rhône Rosé er en let-fyldig (og letdrukket) vin med tiltalende aromaer af moden bærfrugt; hindbær, moreller, en anelse jordbær. Frugten balanceres af en dejlig sprød syre, der giver den spændstighed, der gør genren interessant.

 

Denne rosé vil stå godt til en bouillabaisse, retter med indslag af tomat, til stegt fjerkræ, grillet eller stegt fed fisk som makrel eller laks, men den er ligeledes glimrende til en solrig krog i lejligheden, parken, på altanen eller terrassen.

 

Vi anbefaler en serveringstemperatur i omegnen af 7-11°.

 

DKK 75,00

30 andre produkter i den samme kategori: