Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvem er vi Felixvine?

Efter den gang mere end 17 års erfaring i vin­branchen, hos forskellige detailkæder og vinimportør­er, var det ønsket " at komme tættere på kunden" der i 2003 satte gang i vores lille eventyr. Efter flere års fokus på primært salg til detail butikker, restauranter og virksomheder fra vores lager og kontor i Stenløse, var det forkærligheden for "den Italienske smag", der gjorde at tiden nu var moden til at styrke sortimentet netop på det område – og derfor åbne butik med fokus på Italien.

Vi handler med både vin, Italienske speci­aliteter, delikatesser og chokolade fra Italiens bedste producenter. Vores mål er, at finde kun det bedste fra Støvlelandet, altså det som italienerne selv spiser og drikker. Butikken ligger i Centrum af Slangerup, ikke langt fra Hillerød og Frederikssund. Vi har i dag en stor kundegruppe af både private og virksomheder. Vores mål er at have et bredt og solidt sortiment og ikke mindst super service, således at det kan dække alle vores kunders behov.

Vinsmagninger

Er du interesseret i vinsmagninger, kan vi tilbyde smagninger i vores butik, eller privat, til meget over­kommelige priser. Kontakt os for et tilbud.

Italienske delikatesser

Vores butik i Slangerup emmer af Italiensk charme og hylderne er fyldt med italienske delikatesser, som selvfølgelig er importeret direkte fra Italien.

Trøfler fra Marche, håndlavet pasta fra Marche, lavet på den gamle metode med langsom tørring.

Danmarks største udvalg af pesto-tapanader, super olivenolier, siciliansk mørkristet espresso kaffe, hon­ning marmelader, nødder i appelsinblomst-honning, balsamico i mange varianter, kildevand og de berømte Cantucci mandelkager.

Få Italien bragt i en kurv

Vi pakker og leverer vin i gavekurve til alle lejlighed­er. Vingaverne kan enten pakkes i cellofan, trækasser eller flotte papkartoner. Gavekurvene kan fyldes med mange forskellige italienske specialiteter og vine, lige fra nord til syd; i kurven kan der være mørkristet siciliansk kaffe, syditalienske nougatstænger fra nogle af Europas bedste nødde-områder og elegante vine fra Norditalien. Alle vores gavepakker er af højeste kvalitet, med andre ord, vi sørger for at det bliver den perfekte gave.

Du/I er velkommen til at komme forbi, hvor Du/I kan sammensætte den helt personlige vin- eller gavekurv, og som en ekstra gevinst kan vi vedlægge en beskrivelse af produkterne i gaven, og det kan sagtens lade sig gøre at få eget logo

Italienske vine i særklasse

På hylderne i butikken finder du også omkring 300 forskellige vine, grappaer og dessertvine – dette sammen med et bredt udvalg af Portvin, Whisky, Gin, Rom og Cognac. Vi importerer en stor del selv, og har samarbejde med 2-3 af de bedste italienske vinimportører i Danmark. Her er alt fra fløjlsblød Amarone til de komplekse Baroloer fra Norditalien.