Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

  • A.H. Riise Rom
    In June, 1838, the Danish Government officially appointed Albert Heinrich Riise as the exclusive pharmacist for the island and granted him monopoly status to produce alcohol. Riise began the manufacture of rum on the island of St. Thomas and he invented the first Distilled Bay Rum.
  • St. Lucia Distillers
  • Cartavio Rum Company,...
  • Zacapa Rum Guatemala
  • Plantation
  • Diplomatico
  • Opthimus
  • Caroni
  • Hampden
  • compagnie des indes
    Ven af huset, Fleurent Beuchet laver noget af det bedste og autentiske rom på markedet. Anerkendt af kritikere og "kendere".
  • snakecity rums
  • 1423 rom
  • Foursquare
  • Dictador rum
  • El Dorado
  • mhoba Rum South Africa
    læs om producenten her http://www.mhoba.com/about-the-founder
  • Rum Nation
  • Savanna
  • Ron summum
    Country of origin DOMINICAN REPUBLIC
  • S.B.S.
  • Ron Esclavo
    Esclavo, Spanish word for slave, named so to pay homage to the people who paid the highest price for us to enjoy this amazing liquor today. The Ron Esclavo is a tribute to the high quality rums that is being produced on the island today and an example of the change in the way of making rum.
  • The Real Mccoy Rum
    Generelt om The Real McCoy Rum The Real McCoy Rum er en romserie i tre forskellige udgaver, som hædrer legenden Bill McCoy. Bill McCoy var det man under forbudstiden i U.S.A. kaldte for en ”rum runner”. Forbudstiden (1920-1933) var et landsdækkende alkoholforbud i U.S.A., som gjorde det ulovligt at sælge alle former for alkohol. Bill McCoy sejlede derfor tøndevis af rom fra Caribien for at lægge anker få kilometer ud for den amerikanske østkyst. Her lå Bill McCoy og hans skib i internationalt farvand, og kunne derfor på lovlig vis sælge rom til alle de tørstige amerikanere, som sejlede ud på havet for at købe spiritus. Mange andre ”rum runners” begyndte at praktisere samme forretning som McCoy, men Bill blev med tiden kendt for kun at sælge den bedste spiritus og dette blev kaldt ”The Real McCoy®”. Manden bag The Real McCoy-romserien hedder Bailey Pryor. Bailey har fundet frem til hvor Bill McCoy fik sin rom fra, og stedet var Barbados. I flaskerne finder du derfor Barbadosrom fra destilleriet Foursquare. Destilleriet Foursquare var oprindelig en sukkerplantage og kan dateres tilbage til begyndelsen af 1600-tallet.  Sammen med Richard har Bailey udviklet en klassisk Barbadosrom, som overholder McCoys idé om aldrig at ”forfalske” rommen ved at tilsætte sukker, karamelfarve eller smagsstoffer. Dette har resulteret i en rom som er en klassisk kombination af kolonne og pot still destillater. Aldersbetegnelsen du ser på de tre labels er ligeledes den egentlige tid, som rommen har tilbragt i brugte bourbontønder af amerikansk eg. Her er  ikke  tale om soleralagret rom. Dette er et autentisk og gennemsigtigt romprodukt.  Se video om hvordan The Real McCoy bliver til . Der er ligeledes lavet en Emmy vindende dokumentar om The Real McCoy.  Se traileren her . Læs meget mere på den officielle danske hjemmeside her:  TheRealMcCoyRum.dk Barbados water  når det er bedst!
  • Papa's Pilar rum
  • La Maison Du Rhum
    A signature of Dugas, the Maison du Rhum offers consumers rums with an authentic background, distinctive aromatic profiles and a true sense of origin. In addition, each cask was carefully selected with care and precision from each distillery by Dugas and its in-house rum experts. Each rum was aged and blended in their home country, whether it be Guatemala, Colombia, Guadeloupe, Trinidad & Tobago, Saint Lucie or Reunion Island, and bottled exclusively by Dugas in France. The range offers a large diversity of aromatic profiles (molasses, sugarcane honey or pure “Agricole” sugarcane juice), with different typicities: French, English & Spanish style rums. The distinctive labels for the entire range were inspired by vintage rum labels from the collection of a rum enthusiast.
  • The Rum Factory
    The Rum Factory er en uafhængig aftapper, der har som mål af vise verden en lang række specialiteter inden for rommens store verden. Ligesom det ofte er tilfældet i whiskyens verden, er det en ambition at bringe en individuel og kreativ stil til hver eneste flaske. For The Rum Factory er målet ikke kun klassiske destilleriaftapninger. The Rum Factory samarbejder med tjekkiske Albert Michler Distillery for netop at skabe unikke blends og fadlagringer. Fremtiden for The Rum Factory vil i fremtiden være med fokus på 'kontinental lagring' af rom, hvor meningen er at lege med de fire årstider, en lavere 'Angel's Share' og større klimatiske forskelle end man finder i troperne. De forskelle fadtyper åbner flere muligheder: De kan afrunde en klassisk stilart inden for rom eller genfortolke de forskellige rom-områder. Kodeordene er nytænkning, hvor man ikke er bundet af historie og af at være bundet til et enkelt destilleri. Hvert fad og hver region har sine egne karakteristika. Master Blender hos The Rum Factory henter forskellige rom hos destillerierne og blender unge rom med modnede rom for at give struktur, en vis rundhed og et krydret præg til hver rom. Der bruges forskellige fadtyper, hvor både alder og trætype varierer. Målet er altid en unik rom med et meget forskelligartet spektrum af smag og aroma.
  • That Boutique-Y rum
  • Savanna
    I det indiske ocean, ikke langt fra Madagaskar, finder man øen La Réunion, hvor  Distillerie de Savanna  producerer nogle af tidens mest spændende og autentiske rom. Som noget ganske unikt gærer Savanna både på henholdsvis melasse og den helt friske saft af sukkerrørene. Begge dele leveres af det lokale Sucrerie de Bois-Rouge, som ligger lige ved siden af destilleriet. I porteføljen har Savanna en lang række forskellige udtryk, og det er blandt andet gæringen, som er med til at definere rommens smag. For traditionel, let rom er gæringstiden 24 timer, for agricole-rommen på den friske saft er den 36, og for  grand arôme  er man oppe cirka 15 dage – på hvilken tid når den kun en alkoholprocent på 3,5! Nogle af rommene tappes uden lagring, mens andre ligger på enten cognac-, calvados-, sherry-, og portvinsfade mm. Alt, selv aftapningen, foregår på destilleriet, hvilket giver Savanna komplet kontrol over kvaliteten fra start til slut.
Viser 1 - 3 af 3
  • Vis her
    DKK 2.049,00

    duft: Elegant, varm, meget kompleks og balanceret karakter med nuancer som vanilje,chokolade, tørrede frugter, træ, muskatnød, karameliseret banan, ananas og brændtemandler.smag: Meget fyldig, blød og elegant, med noter af citrus frugter, karamel.En langt og blød finish som også opleves sød og eksotisk.

    DKK 2.049,00
    På lager
  • Vis her
    DKK 649,00

    Rum Nation har kommet til Panama. Rum Nation - en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade fra et destilleri. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig. En gammel rom, som formår at fremstå frisk og ungdommelig. Den bløde og friske stil er...

    DKK 649,00
    På lager
  • Papa’s Pilar Sherry Finish er en fyldig og sødmefuld rom sammensat af destillater fra Caribien og Nord-, Syd- og Mellemamerika. Denne ”limited edition” er baseret på Papa’s Pilar Dark Rum, men undergår en såkaldt ”finish” på en helt særlig slags fade, bygget af fransk limousin-eg,...

    DKK 599,00
    På lager
Viser 1 - 3 af 3