Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

  • A.H. Riise Rom
    In June, 1838, the Danish Government officially appointed Albert Heinrich Riise as the exclusive pharmacist for the island and granted him monopoly status to produce alcohol. Riise began the manufacture of rum on the island of St. Thomas and he invented the first Distilled Bay Rum.
  • St. Lucia Distillers
  • Cartavio Rum Company,...
  • Zacapa Rum Guatemala
  • Plantation
  • Diplomatico
  • Opthimus
  • Caroni
  • Hampden
  • compagnie des indes
    Ven af huset, Fleurent Beuchet laver noget af det bedste og autentiske rom på markedet. Anerkendt af kritikere og "kendere".
  • snakecity rums
  • 1423 rom
  • Foursquare
  • Dictador rum
  • El Dorado
  • mhoba Rum South Africa
    læs om producenten her http://www.mhoba.com/about-the-founder
  • Rum Nation
  • Savanna
  • Ron summum
    Country of origin DOMINICAN REPUBLIC
  • S.B.S.
  • Ron Esclavo
    Esclavo, Spanish word for slave, named so to pay homage to the people who paid the highest price for us to enjoy this amazing liquor today. The Ron Esclavo is a tribute to the high quality rums that is being produced on the island today and an example of the change in the way of making rum.
  • The Real Mccoy Rum
    Generelt om The Real McCoy Rum The Real McCoy Rum er en romserie i tre forskellige udgaver, som hædrer legenden Bill McCoy. Bill McCoy var det man under forbudstiden i U.S.A. kaldte for en ”rum runner”. Forbudstiden (1920-1933) var et landsdækkende alkoholforbud i U.S.A., som gjorde det ulovligt at sælge alle former for alkohol. Bill McCoy sejlede derfor tøndevis af rom fra Caribien for at lægge anker få kilometer ud for den amerikanske østkyst. Her lå Bill McCoy og hans skib i internationalt farvand, og kunne derfor på lovlig vis sælge rom til alle de tørstige amerikanere, som sejlede ud på havet for at købe spiritus. Mange andre ”rum runners” begyndte at praktisere samme forretning som McCoy, men Bill blev med tiden kendt for kun at sælge den bedste spiritus og dette blev kaldt ”The Real McCoy®”. Manden bag The Real McCoy-romserien hedder Bailey Pryor. Bailey har fundet frem til hvor Bill McCoy fik sin rom fra, og stedet var Barbados. I flaskerne finder du derfor Barbadosrom fra destilleriet Foursquare. Destilleriet Foursquare var oprindelig en sukkerplantage og kan dateres tilbage til begyndelsen af 1600-tallet.  Sammen med Richard har Bailey udviklet en klassisk Barbadosrom, som overholder McCoys idé om aldrig at ”forfalske” rommen ved at tilsætte sukker, karamelfarve eller smagsstoffer. Dette har resulteret i en rom som er en klassisk kombination af kolonne og pot still destillater. Aldersbetegnelsen du ser på de tre labels er ligeledes den egentlige tid, som rommen har tilbragt i brugte bourbontønder af amerikansk eg. Her er  ikke  tale om soleralagret rom. Dette er et autentisk og gennemsigtigt romprodukt.  Se video om hvordan The Real McCoy bliver til . Der er ligeledes lavet en Emmy vindende dokumentar om The Real McCoy.  Se traileren her . Læs meget mere på den officielle danske hjemmeside her:  TheRealMcCoyRum.dk Barbados water  når det er bedst!
  • Papa's Pilar rum
  • La Maison Du Rhum
    A signature of Dugas, the Maison du Rhum offers consumers rums with an authentic background, distinctive aromatic profiles and a true sense of origin. In addition, each cask was carefully selected with care and precision from each distillery by Dugas and its in-house rum experts. Each rum was aged and blended in their home country, whether it be Guatemala, Colombia, Guadeloupe, Trinidad & Tobago, Saint Lucie or Reunion Island, and bottled exclusively by Dugas in France. The range offers a large diversity of aromatic profiles (molasses, sugarcane honey or pure “Agricole” sugarcane juice), with different typicities: French, English & Spanish style rums. The distinctive labels for the entire range were inspired by vintage rum labels from the collection of a rum enthusiast.
  • The Rum Factory
    The Rum Factory er en uafhængig aftapper, der har som mål af vise verden en lang række specialiteter inden for rommens store verden. Ligesom det ofte er tilfældet i whiskyens verden, er det en ambition at bringe en individuel og kreativ stil til hver eneste flaske. For The Rum Factory er målet ikke kun klassiske destilleriaftapninger. The Rum Factory samarbejder med tjekkiske Albert Michler Distillery for netop at skabe unikke blends og fadlagringer. Fremtiden for The Rum Factory vil i fremtiden være med fokus på 'kontinental lagring' af rom, hvor meningen er at lege med de fire årstider, en lavere 'Angel's Share' og større klimatiske forskelle end man finder i troperne. De forskelle fadtyper åbner flere muligheder: De kan afrunde en klassisk stilart inden for rom eller genfortolke de forskellige rom-områder. Kodeordene er nytænkning, hvor man ikke er bundet af historie og af at være bundet til et enkelt destilleri. Hvert fad og hver region har sine egne karakteristika. Master Blender hos The Rum Factory henter forskellige rom hos destillerierne og blender unge rom med modnede rom for at give struktur, en vis rundhed og et krydret præg til hver rom. Der bruges forskellige fadtyper, hvor både alder og trætype varierer. Målet er altid en unik rom med et meget forskelligartet spektrum af smag og aroma.
  • That Boutique-Y rum
  • Savanna
    I det indiske ocean, ikke langt fra Madagaskar, finder man øen La Réunion, hvor  Distillerie de Savanna  producerer nogle af tidens mest spændende og autentiske rom. Som noget ganske unikt gærer Savanna både på henholdsvis melasse og den helt friske saft af sukkerrørene. Begge dele leveres af det lokale Sucrerie de Bois-Rouge, som ligger lige ved siden af destilleriet. I porteføljen har Savanna en lang række forskellige udtryk, og det er blandt andet gæringen, som er med til at definere rommens smag. For traditionel, let rom er gæringstiden 24 timer, for agricole-rommen på den friske saft er den 36, og for  grand arôme  er man oppe cirka 15 dage – på hvilken tid når den kun en alkoholprocent på 3,5! Nogle af rommene tappes uden lagring, mens andre ligger på enten cognac-, calvados-, sherry-, og portvinsfade mm. Alt, selv aftapningen, foregår på destilleriet, hvilket giver Savanna komplet kontrol over kvaliteten fra start til slut.
  • ROMDELUXE
  • BLACK TOT RUM
  • DOORLY'S
    Martin Doorly stiftede rom mærket Doorlys i de tidlige 1920-ere. I 1992 blev Martin Doorly Rum købt af RL SEALE. Destilleriet hvor Doorleys blandes og lagres er Foursquare på Barbados - omkring 350 år gammel, og de ældste optegnelser antyder at den særlige rom-vin-mølle tilknyttet molasse fabrikken har været i produktion siden 1730. Destilleriet blev total renoveret i 1995, og fremstår i dag som en blanding mellem historien og den nye teknologi. Samtidig er romproduktionen på stedet blevet erklæret 100% miljø rigtig. I overensstemmelse med god Barbados-tradition, er der ikke tilsat sukker for at søde rommen. Destillationsmetoden med både pot stil og kolonnekedel samt lagringen, sikrer en naturlig sødme og en fyldig smag. Rum er blevet produceret på øen Barbados i mere end 300 år, men det var først fra 1906, hvor Rum Duty Act blev vedtaget, at industrien udviklede sig, til det vi kender i dag. Før destilleredes der på plantagerne, men den nye lov betød, at destillerierne skulle have en licens, for at kunne sælge sin bulk-rom. Mange handlere i Bridgetown, inklusive Martin Doorly & Co blev tappere, og væksten begyndte. Martin Doorly udviklede sig til Doorlys Macaw Rum og blev den første flaske-rom, der eksporteredes fra øen.
  • RON CARÚPANO Venezuela
    The hacienda is founded in 1762 in the Macarapana Valley by the Spanish captain Félix del Fierro. Destilería Carúpano, is located in the fertile and steamy Hacienda Altamira within the Carúpano Valley in Macarapana. Hacienda Altamira could be the paradigm of the 250-year history of Carúpano’s rum; founded in 1762 by the Spanish Captain Félix del Fierro, its idiosyncrasies show much of the cycles that mark the history of Old Carúpano rum, from its foundation, passing through the pioneers to the present. It is precisely at the Hacienda Altamira where the aging process is experienced for the first time, when the spirits produced and not marketed were stored in barrels imported from Europe that had originally contained wines, hence the name of Old rum, for a product that required a careful and delicate conception, more typical of liquor artistry than of the simple technique of a good distillation. Destilería Carúpano, as heir and reservoir of those deep and important traditions, selects higher spirits exclusively and only uses the purest water from its own fertile springs that have, for over two centuries, guaranteed a continuous supply of extraordinarily clean water to the property. The American white oak barrels increase the rum’s complexity, strengthen its fragrance and delicacy, create astringency, help to infuse color and incorporate other flavors originated by the previous use of the barrel to age Bourbon. The remaining percentage of the nature of our rums is subject to other factors also involved in the aging process, such as the condition and history of each barrel; the design of the warehouses where the barrels rest and how they are placed; the geographical location of these storehouses; the special microclimate that develops in the valley where the Hacienda Altamira is located, where the cane distillate matures and finally, the length of time it is aged for. From all of the above we can conclude the absolute importance of the barrel in the character and ultimate quality of the rum, and thus, we appreciate the undeniable truth in stating that “cane alcohol, water, wood, time and our rum masters make up Ron Carúpano”. In the same way, the great reputation of our products has been achieved by a traditional method of elaboration and balancing together the experience of 250 years of our rum with the knowledge of the most current sensory analysis technique of the Master Blender in the company. Those are essential elements for the success of the entire process. In the course of elaboration, artistically mixing aged rums in a delicate balancing act with extensively aged rums from sealed American white oak barrels without replacement of the evaporated alcohol, all together with Mothers of Limited Reserves of up to 25 years of aging, to ensure the highest quality, its unmistakable consistency, flavor, aroma and style. https://www.roncarupano.com/en/
  • Pusser's
  • Fanø Skibsrom
    Historien bag Fanø Skibsrom Historien om FANØ SKIBSROM handler om sejlskibe, de Vestindiske øer, passion for gode råvarer og kvalitet. Inspirationen til FANØ SKIBSROM starter med fuldriggeren  Doris Brodersen  blev bygget i Flensborg i 1875 og opkaldt efter rederens hustru. Det blev indregistreret på St. Thomas, Dansk Vestindien, og var således under Dansk flag fra 1875, og sejlede i mange år rom og sukker fra St.Croix, St.Thomas og St.Jan til Flensborg. Her blev rommen fortyndet (verschnitt), krydret og lagret i de mange romhuse og solgt som den berømte Flensborg Rom, hvor hvert romhus havde deres specielle blanding.   Doris Brodersen  blev solgt til Fanø i 1890, omrigget til Bark i 1892 og indgik i Fanø’s sejlskibsflåde indtil 1908, hvor den blev solgt til Italien. Skibet blev kondemneret på Bermuda i 1913.                          Fanøs sejlskibsperiode er historie og rommen bliver nu transporteret i moderne skibe fra Caribien til Fanø. Inspireret af Fanøs sejlskibshistorie og med en kærlighed til rommens smag og historie satte Lars J. Schou sig for at skabe en Caribisk kvalitetsrom. En rom med smagen af varme lande og Vesterhavets brusen.   FANØ SKIBSROM er en Caribisk kvalitetsrom – krydret, lagret og flasket på Fanø.  En smagsoplevelse, som sender dig fra Fanø til eksotiske himmelstrøg – og tilbage igen.
  • Cane Island
  • DOS MADERAS
    Un Espíritu Dos Culturas: One Spirit Two Cultures Dos Maderas not only combines the best of two ageing methods on opposite sides of the globe, but also brings two cultures together. On the one hand is the rum producing heritage of Barbados and Guyana in the Caribbean, and on the other is the rich sherry tradition of Jerez in Spain, and specifically that of the historical bodega  Williams & Humbert . Awarded with the National Architecture Prize, Williams & Humbert is the largest Bodega in Europe under a single roof and contains over 60,000 American oak casks for ageing sherry and brandy. This sherry bodega was founded in 1877, and is now run by the Medina family, who have been in the wine business since the 1960s. Williams & Humbert are internationally known for their Dry Sack Sherry and Gran Duque D’Alba, but in the 2000s the family decided to diversify. Like all of their other products, the new rum they envisioned would be something special. “WE WANTED TO CREATE SOMETHING OF EXCEPTIONAL QUALITY, THAT WAS VERY DIFFERENT” International marketing manager Gonzalo Medina says: “So we decided to start with rum from the Caribbean. You can find rum elsewhere, but there’s a romance and history of rum production in the Caribbean.”
  • Royal Cane
  • Terra Verde - A Clean...
  • Rest & Be Thankful
Viser 1 - 4 af 4
  • duft: Elegant, varm, meget kompleks og balanceret karakter med nuancer som vanilje,chokolade, tørrede frugter, træ, muskatnød, karameliseret banan, ananas og brændtemandler.smag: Meget fyldig, blød og elegant, med noter af citrus frugter, karamel.En langt og blød finish som også opleves sød og eksotisk.

    DKK 2.275,00
    På lager
  • Vis her
    DKK 599,00 DKK 649,00

    Rum Nation har kommet til Panama. Rum Nation - en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade fra et destilleri. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig. En gammel rom, som formår at fremstå frisk og ungdommelig. Den bløde og friske stil er meget unik for så gammel en rom, som ikke har fået...

    DKK 599,00 DKK 649,00
    Nedsat pris!
    På lager
  • Vis her
    DKK 739,00 DKK 849,00
    Tilbud!

    I denne uge smider vi en flaske A.H. RIISE CARAMEL CREAM LIQUEUR WITH HINTS OF SEA SALTbemærk! det fremgår ikke af ordrebekræftelsen ved bestilling, men Den kommer med din ordre. A.H. Riise Non Plus Ultra “Ambre d’Or Excellence” står på skuldrene Non Plus Ultra “Very Rare”, og er en mild, men alligevel ekstravagant fortolkning af den ultimative drik....

    DKK 739,00 DKK 849,00
    På lager
Viser 1 - 4 af 4