Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
"Wow! Tomatstilk, bål og egetræ på næsen. Smagen er skøn og virkelig kompleks. Den er sødmefuld og opfører sig helt anderledes end i duften. Den slutter tørt af. Flot rom." 93 point - Whisky & Rom Magasinet Mhoba Strand 101 er en rom fra Sydafrika, lavet på den friske saft af...
Mhoba Rum Franky’s Pineapple er en rom infuseret med ananas. Den bliver til ved en lettere omstændelig proces, men som giver et helt unikt resultat. Først udvælges to hvide, sukkerrørssaftbaserede rom, som infuseres med henholdsvis ristet ananas og frisk ananas. De to infuserede rom blandes så med en tredje rom, som...
Mhoba Select Reserve French Cask er en rom fra Sydafrika, lavet på den friske saft af Nkomazi-sukkerrør dyrket nær byen Malalane. Rommen er lagret minimum 1 år på fade af fransk eg, som har indeholdt sydafrikansk rødvin. Mhoba re-charrer disse fade inden de fylder dem med rommen, som til sidst tappes ved 65% alkohol, uden nogen former for...
Mhoba Select Reserve Glass Cask er en rom fra Sydafrika, lavet på den friske saft af Nkomazi-sukkerrør dyrket nær byen Malalane. Den lagres i mere end 2 år i hvad Mhoba kalder ”Glass Casks” – store glasballoner hvori der indsættes stave af forkullet, amerikansk hvideg. Den er tappet fuldstændig uden...
Mhoba White Pot Stilled High Ester er en ulagret rom lavet på den friske saft af Nkomazi-sukkerrør fra Malalane i Sydafrika. Sukkerrørene høstes og trimmes ved håndkraft, og den gærede saft destilleres på pot stills af stål og kobber, som master distiller Robert Greaves selv har bygget. Denne rom skiller...
Mhoba Bushfire er en rom fra Sydafrika lavet på frisk saft af Nkomazi-sukkerrør. Den er destilleret på hjemmebyggede pot stills og bliver efterfølgende lagret sammen med stave af Sicklebush-træ. Det er herfra navnet Bushfire kommer, og denne trætype bruges ofte når sydafrikanere holder deres traditionsrige braai – en slags barbecue.Farve: Dyb rav....