Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Codici Masserie Primitivo/Merlot Forstør

Codici Masserie Primitivo/Merlot

Ny

Codici er syditaliensk vin fra Puglia, hvis vinvenlige klima og betalbare vinmarker i de rette hænder sikrer vinnyderne god kvalitet til sympatiske priser.

 

Codici primitivo/merlot laves i samarbejde med lokale drueavlere, der mod en beskeden merbetaling dyrker druerne efter MGM Mondo del Vinos anvisninger, som sikrer en markant bedre kvalitet i slutproduktet.

 

Vinifikationen foretages af Mondo del Vinos dygtige ønologer, og resultatet udebliver derfor ikke — niveauet ligger ganske enkelt betragteligt over, hvad man normalt ser i området. Noget af vinen ligger på nye egefade og giver et blødt og komplekst aftryk på vinen.

 

Chief winemaker, Scipione Giuliani, har mere end 15 års erfaring med det usædvanlige blend af primitivo og merlot. Helt fra startskuddet har det dog give pote i form af fyldige, velfriserede vine uden de rustikke tendenser eller kogt frugt, man ofte ser i vinene så langt sydfra.

 

Duft og smag byder på en drikkevenlig profil med mørk bærfrugt med balancerende friskhed og silkebløde tanniner. Koncentration, renhed og balance overstiger langt vinens pris.

 

Dette er en dejlig saftig ”bøfvin,” der også er velegnet til tomat-baserede pastaretter og rustikke gryderetter, men grundet den bløde frugt, kan vinen også nydes alene.

 

DKK 69,00

30 andre produkter i den samme kategori: