Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Cuvée Pépites dOr Forstør

Cuvée Pépites dOr

Ny

5 stjerner - blandt de bedste julevine under kr. 100,- på www.aov.dk

Det lille kooperativ Les Vignerons d'Estezargues i det sydlige Rhone har begået en bombe af saftige kirsebær, brombær, lakrids, peber og kanel. Masser af karakter, smag og et friskt præg i en vin, som gør sig lige så godt en stille onsdag som til julemaden. I det hele taget gør vinene fra Rhone det ofte rigtig godt til maden juleaften med deres fylde og styrke.

Les Vignerons d'Estezargues i det sydlige Rhone laver fremragende naturvine, som oser af sydfransk charme og karakter. Det lille kooperativ i nærheden af den gamle paveby Avignon  har siden 1995 produceret naturvine på områdets oprindelige druesorter. Michael Trebillon og Denis Deschamps bruger ingen filtrering og et absolut minimum af sulfitter. Kooperativet er ikke certificeret, men til gengæld kan du købe vinene til en virkelig fornuftig pris ift., hvor meget de egentlig kan. I modsætning til mange andre kooperativer, hvor druerne ofte bliver vinificeret i samme vin, bliver druerne fra hver mark vinificeret individuelt.

Syrah Carignan Cinsault 50% Grenache


DKK 89,00

19 andre produkter i den samme kategori: