Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! CHANSSAUD COTES DE RHONE ØKO 1/2 flaske Forstør

CHANSSAUD COTES DE RHONE ØKO 1/2 flaske

Ny

Et skoleeksempel på god Côtes du Rhône fra Domaine des Chanssaud. Det store indhold af Grenache giver masser af mørke bær, fylde og koncentration, men Chanssauds Côtes-du-Rhône er stadig saftig, letdrikkelig og passer godt til utrolig mange retter. Vinen er sammensat primært af sydrhônes hofdrue, Grenache, samt mindre portioner Syrah, Carignan, Cinsault og Mouvedre.

Farve: Mørk rubinrød.
Duft: Flot duft af solmodne jordbær, kirsebær og en antydning af kanel.
Smagsnoter: Medium fylde. Varme krydderier og hindbær med elegante og glatte tanniner.

Serveringsforslag: Til godt kød og simreretter.

Domaine des Chanssaud ligger i Orange, ikke langt fra landsbyen Châteauneuf-du-Pape. Ejendommen har været i Jaume-familiens besiddelse siden 1826, og i dag drives vingården og de 50 hektarer vinmarker af Patrick Jaume. Siden 2015 har markerne været certificeret som økologisk landbrug, og mange af dem er dækket af Châteauneuf-du-Papes berømte galets – runde, varmeabsorberende sten. Om natten udstråler stenene den varme, som de har absorberet i løbet af dagen, hvilket holder temperaturen i marken oppe.  Vinene er tit åbne og drikkeklare allerede i en ung alder, men har i gode år masser af lagringspotentiale.

DKK 69,00

30 andre produkter i den samme kategori: