Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Holey Dollar Cask Strenght Platinum Coin Fiji 75,9% Forstør

Holey Dollar Cask Strenght Platinum Coin Fiji 75,9%

Ny

Holey Dollar Cask Strenght Platinum Coin har en smuk og vidunderlig mørk rav farve med aromaer af rosiner og chokolade, ristede mandler og et strejf af tørret banan. Det er en eksplosion af smag, der hvirvler rundt lag på lag. Der er gradvis tørrere og kraftigere egetræs smag og eftersmagen er lang og varm på ganen. Det er virkelig en fabelagtig rom, værdig til at blive drukket i en Cognac-snifter/ballon, enten ren eller med et strejf af is. Rommen er også perfekt med grapefrugt eller andre friske frugtjuicer, eks. bitter lemon. Man kan godt mærke den høje alkohol, men ikke at den er 75,9% og der er en fantastisk kombination af rom og frugt i finish’en, som varer overraskende længe.
EKSTRA BLADET GAV FEM STJERNER: 
 
"Vild næse med dels masser af orange toner men også meget sprittet. Brændende i smagen men de næsten 76% alkohol men omvendt med tonsvis af smagsindtryk af især orange, toffee, kaffe og vanilje. Meget lang eftersmag men en vildkat af karat."

TJEK OGSÅ UDGAVEN PÅ 57%

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 499,00

30 andre produkter i den samme kategori:

0 Relaterede produkter