Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Château Fabre Gasparets Rouge OWC 2019 Forstør

Château Fabre Gasparets Rouge OWC 2019

Ny

Flot og intens rubinrød farve og en fast og krydret aroma med fine noter af slåen og solbær. Frisk på tungen med komplekse aromaer af sort frugt, krydderier og en eftersmag med elegante tanniner.

Hvis Chateau de Luc er Fabre-familiens signaturvin, er Fabre-Gasparets flagskibet. En fantastisk vin til lagring, du kan gemme årevis og som vil bevare masser af friskhed selv efter 10-15 år. Drik den til lam, and eller krydrede retter. Skabt på 46% Mourvèdre, 36% Carignan og 18% Syrah.

Syrah og Mourvedre afstilkes og macereres i 20 dage med regelmæssig overpumpning. Carignan bruges intakt. De samles før lagring i 12 måneder på franske egetræsfade for en del, og i ovale tanke for resten.

Château Fabre Gasparets ligger i Boutenac i appellationen Corbières ved Frankrigs middelhavskyst. Det har haft en Cru Classé-klassificering siden 2005. Det ligger i den såkaldt Gyldne Trekant Corbières-Boutenac, som strækker sig over 10 kommuner. Jordbunden er hovedsageligt sandet grus med kalkaflejringer. Vejret i Corbières er ikke overraskende præget af Middelhavet, men mellem Château Fabre Gasparets og havet ligger et bjergmassiv, som er en naturlig barriere for skyerne. På grund af den smalle dalindgang kanaliseres søvinden, der blæser kraftigt gennem dalen og giver afkøling.

DKK 229,00

30 andre produkter i den samme kategori: