Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Valente 10 Year Old Tawny Port Forstør

Valente 10 Year Old Tawny Port

Ny

Valente har begået en silkeblød 10 års tawny, fremstillet af udvalgte grundvine, der har gennemgået en traditionel, oxidativ lagring på gamle 550 liters egefade.

Navnet Valente får muligvis en klokke til at ringe hos de største portvinsnørder. Det tilhører Miguel Valente, der dels har vine under eget navn og dels er direktør for det traditionsrige portvinshus, Messias. i samarbejde med Miguel Valente har vi fundet frem til denne 10 års tawny. Den fremstår nu som luksuøs ’flydende brunsviger’ - balanceret, vital og drikkemoden med en imponerende aldersprofil for genren, der står i skærende kontrast til vinens pris.

Bag den mahognifarvede skikkelse møder man en intens, solid vin med duft og smag af puddersukker, sukkersyltede svesker, rosiner, valnødder og julens krydderier.

Smagen er harmonisk og intens men samtidigt silkeblød med en lang, krydret eftersmag.

Denne oxidativt lagrede portvinstype er en dejlig aperitif eller after dinner drink, men passer også perfekt til desserter med karamel og nødder.

Vi anbefaler en serveringstemperatur på 12-18° alt efter årstid og temperament.

Husk også et godt hvidvinsglas, så duftoplevelsen optimeres.

Vinen holder sig frisk i nogle uger efter åbning – længst ved opbevaring på køl.

DKK 129,00

-DKK 60,00

DKK 189,00

30 andre produkter i den samme kategori: