Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Stockholm Martini 35% Forstør

Stockholm Martini 35%

Ny

Oplev den stockholmske version af én af verdens mest ikoniske cocktails. Lavet i et perfekt forhold mellem Stockholms Bränneris Dry Gin med karakter fra enebær, lyng og hyldeblomst, og Spirteriets tørre vermouth. Du får en Martini med karakter af håndplukket malurt, sukkertang, vild oregano og mosemyrte, alt sammen produceret i det centrale Stockholm. Rør den over is i 30 sekunder og sigt over i et afkølet glas. Pynt så med en oliven. Nydes bedst i godt selskab.

smagen er Kompleks og nordisk inspireret Martini med præg af håndplukket malurt, sukkertang, vild oregano og mosemyrte.

Stockholms Bränneri er det første af sin slags på øen Södermalm i den svenske hovedstad. Med en placering i et gammelt, hyggeligt, meget småt og nærmest hjemligt Jaguar-værksted, udlever parret Anna og Calle Wikner deres drøm, og producerer deres prisvindende gin med et helt særligt nordisk præg. Det sker med et ungdommeligt gå-på-mod, og kombineret med den populære, nordiske stil, tegner fremtiden lys for de to ildsjæle. Ginen fremstilles på økologisk hvede, og de nordiske aner skinner tydeligt igennem. Begge er egentlig uddannede civilingeniører, men har altså langt den karriere på hylden og laver nu, som eventyrere udi alkoholens vinunderlige verden, i stedet eminente gin, som efterhånden sælges i hele verden. Stemningen er afslappet moderne, måske nærmest en smule hipster-præget, men altid med kvaliteten og den store kærlighed til håndværket i fokus.

Serverede egen gin til bryllup

Anna og Calle ville som de første lave et destilleri i hjembyen Stockholm og lave gin. Unikke, nordiske gin. Så parret sprang ud i det og købte en Arnold Holstein-pot still inden de unge svenskere rykkede ind i det tidligere Jaguar-værksted på øen Södermalm i byen. Udgangspunktet var en gin, som blev drukket til deres bryllup. Gæsterne var så glade for den, at de opfordrede det nygifte par til at sætte den i produktion. Det gjorde de og producerede deres første Dry Gin. Og den er i øvrigt stadig forrygende.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 199,00

-DKK 70,00

DKK 269,00

30 andre produkter i den samme kategori: