Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Ron Izalco 15 Years Cask Strength 55,3% Forstør

Ron Izalco 15 Years Cask Strength 55,3%

Ny

Ron Izaldo 15 Years er inspireret af vulkanen Izalco-vulkanen, også kaldt "Stillehavets fyrtårn". Med sin imponerende højde på 1965 meter fungerede vulkanen som en milepæl for eventyrere søfarere i hele 188 år, hvor det ledte dem sikkert i havn fra 1770 til 1958. I dag er Centralamerika dækket af vulkaner, og det tropiske klima giver området noget af verdens mest frugtbare jord, rige på mineraler og med sukkerrør af enestående kvalitet og smag.

Drik den ren, helt som den er, eller med en dråbe vand eller to for at åbne op for smagsnuancerne i rommen. Du smager mest, hvis rommen er i stuetemperatur og serveres i et rigtigt romglas. Du kan også bruge den i virkelig eksklusive cocktails, hvor du skal bruge en fyldig og intens rom.

Dyb, kompleks og velafbalanceret med noter af karamel, vanilje, tørret frugt og ristede krydderier. Rig og fyldig med en behagelig varme og en lang, vedvarende eftersmag.

Ron Izalco er produceret på netop disse sukkerrør. Rommen er lagret i minimum 15 år på gamle bourbonfade (deraf navnet) i den tropiske varme, og er et blend af nogle af Centralamerikas fineste lagrede rom fra Nicaragua, Guatemala, Panama, Guyana og Costa Rica. Den er produceret helt uden tilsætningsstoffer og aftappet ved fadstyrke, også kaldet cask strength.

DKK 599,00

30 andre produkter i den samme kategori: