Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Ron Izalco 10 Years Cask Strength 60,1% Forstør

Ron Izalco 10 Years Cask Strength 60,1%

Ny

Ron Izalco 10 Years Cask Strength er inspireret af de frodige landskaber og vulkanske områder i Centralamerika, hvor sukkerrør af højeste kvalitet dyrkes med omhu og næring fra den vulkanske jordbund. En kombination, der netop skaber sukkerrør med udsøgt smag og dybde, og dermed danner grundlaget for rommens enestående karakter.

Servér ved stuetemperatur i et rigtigt romglas for at nyde rommens kompleksitet i fuldt omfang. Du kan også bruge den som en virkelig luksuriøs ingrediens i eksklusive cocktails.

Intens og kompleks med noter af karamel, vanilje, eksotiske krydderier og ristet egetræ, som ledsages af toner af tørret frugt og røg. Silkeblød med en behagelig varme og en vedholdende eftersmag.

Destillationen foregår i temperaturkontrollerede omgivelser for at bevare sukkerrørenes naturlige karakter. Herefter lagres rommen i 10 år i den tropiske varme på gamle bourbonfade fra USA. Rommen er et blend af nogle af Centralamerikas fineste lagrede rom fra henholdsvis Nicaragua, Guatemala og Panama. Rommen aftappes uden nedvanding.

Phenomenal Spirits blev grundlagt i 2017 af Karthik Sudhir og Matt Witzig. Sammen har de rejst verden rundt på jagt efter de bedste sukkerør, korn og terroir til rom og whisky i verdensklasse. Allerede nu har de to vunder talrige priser - og der vil sandsynligvis komme mange flere i fremtiden. Holdet består af fænomenale destillatører og mesterblendere med netop det mål.

Izalco Rum er navnet på amerikanernes signatur-rom, som har vundet flere priser og på sin vis er et eksempel på, hvad der kommer ud af at rejse så vidt og bredt, som de to har gjort. Den er nemlig en blanding af nogle af Mellemamerikas fineste rom, og er en rom, der vil pryde hver en bar fra Thy til Mellemamerika.

DKK 549,00

30 andre produkter i den samme kategori: