Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Quinta do Portal Douro Tinto 2017 14% Forstør

Quinta do Portal Douro Tinto 2017 14%

Ny

Denne ligefremme men veldrejede rødvin emmer af Douros sunde og velfriserede frugt i en kvalitet, der kun er mulig, når druematerialet er i top, vineriet lige så og vinmageren har styr på sit.

Her er frugt, friskhed og drikkevenlighed i fokus - og det fra et område, hvor man normalt skal udvise tålmodighed for rødvinenes vedkommende.

Quinta do Portal Douro Tinto Colheita er både god og befriende uambitiøs vin; den befinder sig et mageligt sted i kategorien for spontan livsglæde.

 

Druerne er en trio bestående af gengangere fra portvinsproduktionen; tinta roríz, touriga nacional, og touriga franca. De høstes fra lavtydende, gamle vinstokke ved perfekt modenhed fra de skifferklædte bjergsider i hjertet af Pinhão-dalen, der rummer regionens bedste marker. Samme sted har Quinta do Portal hjemme, og her har de investeret en stor bunke penge i et moderne vineri bygget ind i en bjergside, så bl.a. kælderen holder sig kølig året rundt. Efter gæringen tilbragte vinen ni måneder på fransk eg af varierende alder. Her afrundedes vinen og egetræet har i den færdige vin bidraget med ekstra kompleksitet og blide tanniner.

 

Duft og smag går i retning af modne brombær og morbær, der passer fornemt sammen med vinens mineralitet. Fadlagringen går i store træk ubemærket hen og vinens naturlige fylde trætter ingen smagsløg.

 

Dette er vin med personlighed, der både kan nydes nu og en håndfuld år frem, gerne til de mellem-kraftige kødretter.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 119,00

30 andre produkter i den samme kategori: