Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mad Owl Gin Citrus 46% Forstør

Mad Owl Gin Citrus 46%

Ny

Mad Owl Gin Citrus har en intens smag, og derfor går den perfekt sammen med lidt is, tonic og intet andet. Men du kan også pifte den op med en kvast rosmarin, et par basilikumblade eller revet citron- eller grapeskal. Ginnen er lavet på ni botanicals: enebær, korinder, angelika rod, frisk citronskal, frisk appelsinskal, frisk blodappelsinskal, lemon verbena, grains of paradise og orris rod.

Det er en forfriskende drink, der er lavet på enebær, koriander og citrusfrugt. Målet var at skabe en mild og sødmefuld gin, hvor tonerne skulle være mere lyse end mørke.

Det anbefales at du mixer Mad Owl Gin Citrus med indian tonic og bruger rosmarin, citronskal og lidt basilikum som garniture.

Mad Owl Gin Citrus fik sølvmedalje, 92 point, ved International Wine & Spirits Competition 2021 i London – IWSC

“Delicate lemon zest on the nose with some liquorice. Bitter lemon pith on the palate with elements of clementine and pine. A touch of spice on the finish.”

Flere detaljer

DKK 369,00

Yderligere information

Mad Owl gin er en hyldest til den ugle, der plejede at bo på destilleriets loft. Men den flyttede ud da der larmede for meget. Nu bor den i en ugleboks på ydersiden af destilleriet.

Ginnen bliver destilleret på den traditionelle måde med urter dirkte i kobberkedlen eller i en urtekurv nede i kedlen. Resultatet er en serie af smagfulde og meget karakteristiske ginvarianter, der alle har en klar profil og er nemme at mikse.

Alle Mad Owls gin er destilleret på destilleriet i Kagerup i Nordsjælland ig er baseret på en økologisk kornspiritus.

30 andre produkter i den samme kategori: