Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
LIGHT HORSE PINOT NOIR Forstør

LIGHT HORSE PINOT NOIR

Ny

Light Horse serien fra Jamieson Ranch er opkaldt efter husets ”miniature” heste, der fungerer som terapiheste til børn med autisme og ældre demente. 

Light Horse Pinot Noir er en elegant forfriskende let og saftig Pinot Noir fra Californien. Et klasseeksempel på at der findes utrolig gode betingelser til den dejlige drue i Napa Valley, Californien. Vinøs, saftig, let og dejlig vin. Nyd den afkølet ved ca. 15-16 C˚

Druesammensætning: 100% Pinot Noir

Farve: Klar rubinrød med et violet skær

Duft: Noter af modne kirsebær, jordbær og en smule anis.

Smag: Herlig smag af modne kirsebær, jordbær, hindbær og anis. I eftersmagen en anelse friskrevet sort peber. Tør og forfriskende hele vejen igennem.

Gastronomisk match: Lækker rødvin, der kan nydes til de lettere retter, som f.eks. kylling, svinekød eller asiatisk mad.

Flere detaljer

DKK 149,00

Yderligere information

JAMIESON RANCH VINYARDS

Jamieson Ranch Vineyards er den sydligste vingår i Napa Valley, en af verdens førende vinproducerende regioner. Gårdens mere end 120 hektarer af blidt bølgende bakker og vinmarker drager fordel af den kølige morgentåge og brise fra den nærliggende San Pablo Bay. De klimatiske forhold, frembringer fantastiske vine på Cabernet Sauvignon-, Pinot Noir- og Chardonnaydruer.

Folkene bag Jamieson Ranch Vinyards er grundlægger Bill Leigon og ønolog Linda Trotta. Bill har arbejdet med vinproduktion siden 1970erne, og har bl.a. været leder ved Hahn Winery i 12 år. Udover at være frontfigur for udviklingen af Californisk vin, er Bill Leigon også socialt aktiv. Derfor arbejder Jamieson Ranch også med terapiheste rettet mod demente og børn med autisme.

30 andre produkter i den samme kategori: