Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! EL DORADO 25 YEARS - 1986 Forstør

EL DORADO 25 YEARS - 1986

Ny

El Dorado 25 Years Old er en rom fra det sidste overlevende destilleri på Guyana; Diamond Distillery. Dette er en af El Dorados top-udgivelser; en sjælden og yderst eftertragtet rom, som efter ekstraordinært lang lagring – 25 år i troperne er meget længe – har fået stor dybde og kompleksitet. I flasken indgår rom destilleret på flere af Diamond Distillerys apparater; især Enmore og La Bonne Intention træder frem i rampelyset. El Dorado 25 Years Old er én af kun få flasker, der har fået 100/100 point på romhatten.dk.

flasken destilleret i 1986

Demerara-regionen i Guyana har produceret verdens måske bedste sukker og rom siden starten af 1700-tallet. I over 250 år producerede mere end 300 sukkerplantager, udover gyldent rørsukker og sirup, den fineste rom som blev eksporteret til hele verden.
Den engelske flåde var den største aftager af den kraftige mørke rom, fra bl.a. Port Mourant-plantagen, som indgik i den famøse britiske Navy Rum. I dag er de fleste af plantagerne og alle destillerierne desværre borte. Heldigvis lever de bedste destillerier videre i hvad der bedst kan beskrives som et ”levende museum”; Diamond Distillery. Demerara Distillers bragte de bedste af de lukkede plantagedestilleriers produktionsudstyr til Georgetown, hvor der i dag produceres 20 forskellige romstilarter på 9 forskellige gamle kolonne- og pot stills.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 4.595,00

30 andre produkter i den samme kategori: