Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Contrade Bellusa Merlot Sicilien Forstør

Contrade Bellusa Merlot Sicilien 2016

Ny

Går du og leder efter et gigantisk røverkøb, og er du til merlot?
Så skal du slå til nu. 

Man fornemmer uden videre besvær, der er kælet for alle detaljer lige fra markpleje til aftapning. Druerne hentes fra Belice-dalen i det vestlige Sicilien på alluvial jordbund med indslag af kalksten, sand men også en mere næringsgivende jord, som merlot-druen holder af. Markernes beliggenhed i 350-550 meters højde sikrer den lange vækstsæson, der er nødvendig for at opnå kompleksitet og syrefriskhed i druematerialet. 

 

Contrade Bellusa Merlot er efter macerationen lagret i  franske 225 liters egefade med et par år på bagen. Disse mikrooxiderer vinen men afgiver ikke dominerende fadaromaer – alt synes meget afstemt her. Med nogle år på bagen er vinen nu perfekt afrundet og via sin flaskelagring har man lidt lagringsaromaer, der bidrager med stor kompleksitet.

 

Duft og smag har tætte bæraromaer med både rød og mørk frugt, blommer samt en lille, tobakket kant og en meget diskret fadtone. Fadlagringen har derimod bidraget med nogle meget fornemme, ultrablide tanniner, der gør vinen meget elegant, så fylde, koncentration og elegance går hånd i hånd.

 

Nyd vinen til en god stegeret med rødt kød. Vi anbefaler at servere vinen ved 17° af gode Bordeaux-glas.

 

Nyd vinen nu eller gem den endnu 2-4 år ved korrekte opbevaringsforhold.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 69,00

-DKK 50,00

DKK 119,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

30 andre produkter i den samme kategori:

0 Relaterede produkter