Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Ny
Vinen er resultatet af et samarbejde mellem kældermesteren Charlie Tsegeletos, som har lavet vine fra Contra Costa County i nu 20 år og winemakeren Tom Gendall, hvis familie har dyrket vin i Sonoma siden 1999, og som er mester i at få områdets særlige karakter frem. Druerne er håndplukkede, og efter afstilkningen bliver de skånsomt mast for at tillade så mange hele bær som muligt, hvilket tilfører vinen større frugtkarakter under gæringen på ståltank (100% vildgær). Efter presningen modnes vinen i 8 måneder på amerikanske træfade (50% nye).
Vinen har en dyb, mørk, rubinrød farve. I duften som i smagen kommer klassiske nuancer fra Contra Coasta fint frem, med brombær, en smule eukalyptus og chokolade, men de mere sprøde og friske Sonoma-toner følger efter og bringer god nerve og balance. Tanninen er flot afrundet i eftersmagen, hvorfor vinen er allerede perfekt nu. Server den til lam, okse eller til vildt.