Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Banko, rosé og vafler! Fredag d. 19. april kl. 18.30 Forstør

Banko, rosé og vafler! Fredag d. 19. april kl. 18.30

Ny

Lyder det som en mærkelig kombination? Det er det ikke. Den er bare usædvanlig. Og usædvanlig god! Og det bliver et brag af en hyggeaften: 
FREDAG DEN 19. APRIL KL. 18.30 – i Club 42 i Slangerup Idræts- og Kulturcenter. Idrætsvej 5, 3550 Slangerup
CAFEA serverer madvafler ala tapas. I vil få smagt på både vafler m. hummus, tun, ærteskud, syltet rødløg, spire og pesto, samt vafler m. serrano, feta, hummus, ærteskud, soltørrede tomater, syltet rødløg og spirer. Alt dette serveres til jer på bordet til første spil.
– og FelixVine sørger for dejlig Rosé, mens der spilles banko. 
Der spilles fire runder banko – og der bliver skænket en ny rosé til hver runde. De hurtige har regnet ud, at det bliver til fire smagsprøver i løbet af aftenen. De knapt så hurtige har fået det at vide nu. 
Reglerne er som enhver bankohaj kender dem. Præmie til en række, to rækker og pladen fuld i hver runde. Og måske sniger der sig endda en sidegevinst ind hist og pist? Er der flere, der har banko samtidig, trækkes der lod om præmien. 
Der vil være vand ved bordene, og lidt snacks kan købes. 
Og så er det da lige værd at nævne, at FelixVine og CAFEA er stolte sponsorer af SOIF Fodbold – og aftenens overskud sendes videre til ungdomsarbejdet i klubben. 
Det bliver ganske enkelt en fantastisk aften. Og ja, du skal være med. 
Køb din billet hos CAFEA i frederikssund, Felixvine i Slangerup eller på Felixvine.dk
Pris: 299,-
Billetter kan ikke refunderes, ændres eller byttes. Men hvis du ikke kan komme alligevel, må du gerne give eller sælge den videre til en anden, der så kan deltage i stedet for dig.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 299,00

30 andre produkter i den samme kategori: