Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Black Tot Tasting Set indeholder de 3...
Vi kan lige så godt sige det, som det er: Ammasso er en usædvanlig vellykket siciliansk rødvin med de allerbedste Ripasso-vine som forbillede, men her hovedsageligt lavet med stedtypiske druer. Absolut alle hensyn er taget for at sikre den optimale kvalitet i denne ambitiøse rødvin fra det syd-vestlige Sicilien. Til Ammasso henter Barone Montalto ved...
Kraftfuld, fyldig og blød siciliansk rødvin produceret på øens ‘egen’ drue, Nero d’Avola, som i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur og stor stoflighed.(hedder i dag "Pasivento" i stedet for Appassimento.Bemærk!Da Montallto ikke længere må kalde sin vin for Appassimento, har vinen fået nyt navn. Der for hedder vinen nu Barone...
Primitivo Puglia 2014Codici 'Masserie' Primitivo er alvorligt god vin, der hæver sig over den store mængde forholdsvis ligegyldige vine, der også produceres i Puglia/Apulien. Kvaliteten i Codici sikres - foruden en sikker hånd under vinifikationen - gennem langtidskontrakter med drueavlere, der mod at levere til en...
Negroamaro/Primitivo Puglia IGT 2016
Ambitiøs Primitivo fra gamle vinstokke omkring Manduria på Salento-halvøen, hvor druen trives bedst. Alle forholdsregler er taget for at opnå den ultimative kvalitet: druerne høstes manuelt og lægges i små kasser indeholdende maksimalt 5 kg druer. Herved når druerne frem til vineriet i hel tilstand, hvor en andel af dem opbevares i tørrerum (fruttaia) i...
Trevini kommer fra Puglia-regionen på den italienske hæl, nærmere bestemt fra vinmarker omkring Taranto ved det Joniske Hav. Druesammensætningen er 60% Merlot, som er en relativ nytilkommen drue i Syditalien, mens 40% af druemassen udgøres af den lokale Primitivo-drue, der dyrkes i buskform fra vinmarker med et meget...
'Collezione di Famiglia' Sicilia Kraftfuld, fyldig og blød siciliansk rødvin produceret på øens ‘egen’ drue, Nero d’Avola, som i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur og stor stoflighed.
Appassimento er et italiensk vinudtryk, der direkte oversat betyder "udtørret". Fagordet dækker dog over en af tidens mest populære vintendenser: udtørring af druer, der skaber en kraftigere vin. Processen er bedre kendt ved fremstilling af Amarone vineneDruesammensætning: 70% Negroamaro og 30% LambruscoFarve: Vinen har en...
En tæt, koncentreret og silkeblød saftbombe fra Puglia lavet på de lokale druer, Negroamaro og Primitivo, hvoraf en andel har fået lov at hænge ekstra lang tid på vinstokkene før vinifikationen, så de skrumper ind. På denne vis opkoncentreres aromastofferne, givende ekstra krop og power til vinen. Denne vintype er mest kendt fra Valpolicella i den anden...
Natten i mellem den 14. og 15. januar 1968 blev stort set alle huse i kommunerne Santa Ninfa, Salaparuta og Gibellina lagt i støv af et ødelæggende jordskælv, som kostede mindst 500 omkomne og gjorde 100.000 hjemløse. Ovenpå katastrofen besluttede de lokale vindyrkere at starte på en frisk og grundlagde...
Andrea Falorni som aktiv holdspiller producerer både det klassiske Chianti - og Toscanske standart-repetoire, men har såmænd også gode relationer i det prisstærke syditalien, hvorfra denne spændende cuvée har sit opdrag. Vinen er fremstillet som en cuvée af tre af Mezzogiorno´s bedst kendte...
Duften har toner af brombær, blåbær og vilde krydderurter. Smagen er tæt med flotte modne tanniner og en flot medium plus syre, der sammen med den beherskede alkohol giver en flot balance og kølighed.