Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Falorni Rosso d´Italia "Padre & Figlio" Forstør

Falorni Rosso d´Italia "Padre & Figlio"

Ny

Andrea Falorni som aktiv holdspiller producerer både det klassiske Chianti - og Toscanske standart-repetoire, men har såmænd også gode relationer i det prisstærke syditalien, hvorfra denne spændende cuvée har sit opdrag.

Vinen er fremstillet som en cuvée af tre af Mezzogiorno´s bedst kendte druetyper, nemlig Nero d`Avola fra Sicilien., Primitivo fra Salento og Negroamaro fra den sydlige del af Puglia-regionen.

Hver druetype bidrager med sine karakteristika og tilsammen udgør denne trio en mørk og kraftfuld rødvin, som straks præsenterer sig positivt med en purpurrød og funklende  farve, en duft af rød stenfrugt, modne kirsebær, ribs og et strejf mentos, mens smagen ligeledes er krydret og typisk italiensk med middel fasthed og søde tanniner uden for opulent sødme og med tydelige noter af den delvise fadlagring. Med andre ord, en vin, som de fleste vil holde af at nyde til det meste, også uden mad.

Andrea Falorni´s Padre & Figlio er en gedigen madskubber, som er drikkeklar her og nu og næppe vinder ved flere år på flasken.

Luca Maroni kvitterede med 93 points.

DKK 79,00

-DKK 10,00

DKK 89,00

30 andre produkter i den samme kategori: