Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Passo Rosso Negroamaro/primitivo POWER vin til den store guldmedalje! Forstør

Passo Rosso Negroamaro/primitivo POWER vin til den store guldmedalje!

Ny

En tæt, koncentreret og silkeblød saftbombe fra Puglia lavet på de lokale druer, Negroamaro og Primitivo, hvoraf en andel har fået lov at hænge ekstra lang tid på vinstokkene før vinifikationen, så de skrumper ind. På denne vis opkoncentreres aromastofferne, givende ekstra krop og power til vinen. Denne vintype er mest kendt fra Valpolicella i den anden ende af Italien, men fungerer altså også glimrende i Puglia! Med sin store fylde, blide struktur og let sødmefulde frugt, så har Passo Rosso da også en profil, der klart går i retning af Amarone. Sydens sol og varme bidrager i vinen med ekstra fylde uden medfølgende garvesyre.


Duft og smag har intense nuancer af svesker, fuldmodne brombær, kirsebær, mælkechokolade og ’varme’ krydderier i retning af kanel. Smagen er fyldig og koncentreret, men helt uden raspende garvesyre.


Paso Rosso nydes til de maskuline stegeretter, der stiller krav om power og fylde fra vinsiden, men prøv den også til en lagret, ’hård’ ost som Pecorino Sardo eller en vellagret Parmigiano eller Manchego. Kan man godt lide saft og fylde, så er vinens struktur så blid, at det også går an at drikke den uden mad.

Flere detaljer

DKK 89,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

Yderligere information

BEMÆRK! UNDER JULI KAMPAGNEN SENDER VI IKKE DENNE VIN!
DET ER KUN TIL AFHENTNING - MEN BESTILLING ER GÆLDENDE. 
VENLIGST
FELIXVINE

30 andre produkter i den samme kategori: