Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

LIND & LIME GIN GAVEÆSKE MED FIRE TONIC

Ny

James Lind er én af de ubesungne helte, der har fortjent mere. Født i 1716 i den skotske hovedstad Edinburgh på et tidspunkt, hvor den var del af den såkaldte skotske oplysningstid. Efter medicinsk uddannelse på Edinburgh Univiersity meldte han sig til den engelske flåde i 1738, hvor han blev lægeassistent og i 1747 skibslæge på skibet HMS Salisbury. Ombord på dette gode skib, skulle han gennemføre eksperimenter, som spillede en stor rolle i forebyggelsen af skørbug. En del af sømændene ombord fik nemlig serveret citrusfrugter og fik det så meget bedre end de øvrige, at der var sket et gennembrud. Og det er helt sikkert værd at minde om gennem en gin - med lime.

Produktionen sker i The Tower Street Stillhouse i Leith, Edinburgh. Destilleriet har ikke mange år på bagen, da man først slog dørene op i 2017 - til gengæld er historikken bag ikke til at tage fejl af.


Deres motto er ”balance”

The Port Of Leith Distillery Co allerførste gin: Lind & Lime. The Port of Leith Distillery Co har I mange år produceret whisky, men nu er turen kommet til gin. De har kastet deres fulde energi, al deres viden og talent ind i ginnen og det er ikke så lidt.

De tager en base af 96% alkohol og destillerer den omhyggeligt med 7 nøje udvalgte botanicals. Det gør de, for at sikre at hver af dem fungerer i en delikat harmoni. Enebærende giver en rygrad, som bliver suppleret med en sprød og frisk citrussmag fra lime, som så bliver understøttet af en earthy-smag fra de lyserøde peberkorn. Resultatet er en lækker og kompleks, tør og forfriskende gin.

DKK 450,00

30 andre produkter i den samme kategori: