Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Christian Drouin Carmina Gin 42% Forstør

Christian Drouin Carmina Gin 42%

Ny

ENVERDENAFGIN skrev:

Le Gin Carmina de Christian Drouin: Det er næppe en hemmelighed efterhånden, at jeg har en forkærlighed for æbler, og i særdeleshed æbler i gin. Der er bare noget i kombinationen af krydrede enebær og saftige æbler, der gør æbleginner som Kongsgaard Raw Gin og Mosgaard Red Love Gin helt uimodståelige.

sidste års artikel om de mest interessante ginner fra 2017, havde jeg til min egen store overraskelse hele tre ginner med æble som smagskomponent på listen, blandt andet den franske Le Gin de Christian Drouin Calvados Cask Finish fra den verdenskendte Calvados-producent i Normandiet, Christian Drouin, som har hvilet i hele ti måneder på tidligere calvados-fade. I 2018 var de så tilbage med endnu en lækker æblegin, denne gang med et sommerligt strejf af røde bær.

Le Gin Carmina de Christian Drouin er tilsmagt med enebær, normanniske cideræbler, hindbær, solbær, hyldeblomst, vanilje, citron og appelsin, der er destilleret hver for sig, for til sidst at blive blended inden tapningen på den ikoniske Calvadosflaske. Det er friskt, sommerligt, frugtigt, rasende lækkert, og udviklet på en måde, hvor man ikke fuldstændig afskærer den så vigtige smag af enebær fra produktet. Le Gin Carmina de Christian Drouin er alt det som 2018’s utallige pink gin-vodkaprodukter ikke var.

DKK 299,00

30 andre produkter i den samme kategori: