Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Foursquare Rum Cask Strength 2007 59% Forstør

Foursquare Rum Cask Strength 2007 59%

Ny

Når Foursquare Distillery lancerer en ny rom, virker det som om Richard Seale, destilleriejer og masterblender på Foursquare, er i stand til at overgå den tidligere udgave. Det har han været ganske succesfuld med, hvilket er fantastisk for rumentusiaster.

2004 satte en ny standard for rom i sin prisklasse. Den blev forbedret med 2005-udgaven. Den næste i køen er nu 2007, og den er verdensklasse. 2007 er samme alder som 2005 - begge 12 år modnet i ex-bourbon fade.

Foursquares rum er en blanding af pot- og kolonnedestillat. Mange bliver glade for at pot-stills delen er større i 2007 end i 2005. Derudover er der en forskel i de ex-bourbonfade, der er blevet brugt. (First -, second fill osv.) Det lyder kompliceret, men ifølge Richard Seale er det ret simpelt. Simpelt for kunstneren, kompleks for publikum.

Duft

Efter alle de år i ex-bourbonfad, forventes der vanilje og masser af eg – og det er der! Derudover kommer fornemmelsen af rød frugt, mandel, saltlage, kokosnød, chokolade og let tobak

Smag

Tobaks- og egetræsnoterne er både stærke og fine. Den er ret krydret med yderligere noter af chokolade og lidt læder.

Eftersmag

Der er en utrolig sødme i den lange finish - det fik mig til at gå "WOW"!

Kommentar

Det er utroligt, hvordan Foursquare-holdet er i stand til at lave rom, med sådan en klar signatur, og samtidig så forskellige. Deres dedikation til at forbedre hver ny udgivelse er beundringsværdig og indlysende i 2007. Den har så dejlige former og er så sød at det er kærlighed ved første hick!

DKK 499,00

30 andre produkter i den samme kategori: