Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Foursquare 2005 Vintage Rum Barbados 59% Forstør

Foursquare 2005 Vintage Rum Barbados 59%

Ny

Foursquare er et af de mest moderne og miljøvenlige destillerier i verden. Richard Seale, som står bag Foursquare aftapningerne, er en visionær kendis i branchen, og han værner passioneret om sin romproduktion, hvor der ikke er tilsætning sukker.

På etiketten er angivet fadtype, lagringstid, blend nr., og aftapningsmåned. I overensstemmelse med god Barbados-tradition, er der ikke tilsat sukker for at søde rommen. Men den seriøse destillationsmetode med både pot stil og kolonnekedel samt lagringen i op til 2 typer tønder, sikrer en naturlig sødme og en fyldig smag.

Foursquare 2005 Vintage Rum er lagret fuldt ud i 12 år, på bourbonfade.
På etiketten er angivet fadtype, lagringstid, blend no. og aftapningsmåned, og i overensstemmelse med god Barbados tradition, er der ikke tilsat sukker for at søde rommen. Men den seriøse destillationsmetode med både pot stil og kolonnekedel samt lagringen i 12 år, sikre en naturlig sødme og en fyldig smag.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 559,00

30 andre produkter i den samme kategori: