Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Vinen er fra det lille men exclusive vinhusFoucher-Lebrun som blev grundlagt i 1921. Deleverer høj kvalitet, hvilket tydeligt fremgår afdenne Puilly Fumé.En duft af hvide blomster og søde æbler.Smagen er sprød, frugtig med røgedemineralske toner.Perfekt til fiskeretter, skaldyr, salater og aspargesmen også alene på terassen.
Zafra betyder “sukkerrørshøst” og det er da også netop friske sukkerrør der indgår til at gøre rom fra Zafra til noget særligt.Skabt af den tidligere Master Ronero fra Havana Club.Helt unik rom lagret i hele 30 år på brugte bourbonfade. Produceret i kun 6720 flasker til hele verdensmarkedet. Valgt i Cigar Affcionado til verdens bedste cigarrom på grund af...
Rum Nation Rare Rums mål er at præsentere stilarter, med et særligt fokus på forskellene mellem de forskellige geografiske produktionslandes unikke kvaliteter og aromaer. Tiderne ændrer sig - kendere kræver mere viden om hver flaske: destillerinavn, styrke, blandingsforhold, lagringsform og fadtyper. Kravet er at flere og flere rom skal være ”anderledes”,...
Beskrivelse Pink Pepper Gin er flagskibet fra Audemus Spirits. Denne moderne gin er lavet med 9 forskellige botanicals, deriblandt (selvfølgelig) rosenpeber og enebær, tonkabønner, honning, vanilje og kardemomme. Resten af opskriften foretrækker de at holde hemmelig, hvilket ikke er nogen overraskelse i dagens konkurrenceprægede ginmarked. Ekstremt...
La Chaussynette er Boislauzons livsglade landvin, der med druer fra egne marker leverer solide smæk for skillingen med karakter og de gamle vinstokkes dybde. Mas de Boislauzon er den nordligst beliggende ejendom i Châteauneuf-du-Pape og har til huse mellem Courtézon og Orange, tæt ved Beaucastel. Søskendeparret Daniel og Christine Chaussy råder over...
Governo All'usa Toscana produceret på Toscanas velkendte Sangiovese-drue i en blend med Merlot. Vinen er produceret efter den traditionelle Governo all’uso Toscano metode, som eren over 700 år gammel toscansk teknik til at behandle vin. Metoden var imange år gået lidt i glemmebogen, og først for nylig har vinbønder i Toscanagenopdaget denne metode. I...