Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Graham's Single Harvest Tawny 1995 37,5 cl Forstør

Graham's Single Harvest Tawny 1995 37,5 cl

Ny

Meget raffineret aroma af hasselnødder, brændte figner, farin, mørk chokolade og svesker. Flot og tæt i munden med en meget vedvarende eftersmag. Det bliver ikke meget bedre - og slet ikke til prisen.


Flere detaljer

DKK 329,00

Yderligere information

Indtil 1820 handlede Graham's med tekstilvarer. En kunde kunne dog ikke betale sin forfaldne veksel til firmaets afdeling i Porto, og man måtte derfor nødtvunget acceptere 27 piber (fade) portvin som betaling. Vinen blev dog solgt med så stor succes, at firmaet ligefrem blev opfordret til at gentage handelen. Graham's fik hurtigt opbygget et godt ry indenfor portvin, og i slutningen af det 19. århundrede var man ikke alene én af de største afskibere, men også en af de mest anerkendte. I 1882 blev den unge skotte Andrew James Symington ansat, men efter et par år drog han videre ud i portvinens vide verden. Men - da Graham's i 1970 fik finansielle problemer og behov for en kapitalindsprøjtning, benyttede Symingtons børnebørn sig af lejligheden til at købe huset. I dag har Symington-familien en meget central position indenfor portvin, da man nu ejer en række af de bedste huse. Robert Parker havde da også følgende salut til Graham's: "The most consistent producer of great port in the post World War 2 era".

30 andre produkter i den samme kategori: