Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Palmer 20 Years Old Tawny Forstør

Palmer 20 Years Old Tawny

Ny

Denne brunorange 20 års Tawny er et resultat af blendede portvine fra kældermesterens fade, der tilsammen giver denne intense og lækre fløjlsbløde 20 års Tawny.

Man bemærker straks, at kompositionen samles til en lækker feminin vin med meget balancerede, lækre og mørke farinnoter i front.

Bagved klassiske krydrede toner med citrus i syren. Meget velkomponeret.

Varer ved længe i munden og er fantastisk til de fleste desserter, hvis man vil kræse lidt ekstra for gæsterne.

 

Vinhulen giver 93 point og skriver: Orangebrun. Duften bærer flot alder med parfume, nødder, tørret abrikos, lakrids og mørkt duftspektre. En note af malt og marcipan støder til sammen med træ. Smagen har en fin indledende sødme efterfulgt af træ, røg, tørret abrikos, kaffe, nødder og brun farin i fed og tæt smag med stor harmoni og en frugtsyre, der kan danne modvægt til fedmen med et touch af metal i spids. Utroligt harmonisk med smag, der kører lag på lag frem af frugt og friskhed, selv om alderen tydeligt skinner igennem og giver noget krop og kompleksitet til friskheden. Klassisk for typen – men vinder lidt ekstra på harmoni, tæthed og harmoni med en spids af alkohol i finish. 

DKK 349,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 DKK 50,00 Op til DKK 100,00

30 andre produkter i den samme kategori: