Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Carthy & Black, Lemon Gin Cream Liqueur 17% Forstør

Carthy & Black, Lemon Gin Cream Liqueur 17%

Ny

Sød karamelliseret citron noter, med orangekiks som finish

Det allerbedste af hvad Yorkshire kan byde på, men med et lille uventet twist. Carthy & Black bruger den fineste Yorkshire creme og selvfølgelig Harrogates helt egen Slingsby Gin.

Slingsbys søsterselskab lancerede for nylig et fabelagtigt udvalg af Yorkshire Cream Likører.

Carthy & Black ønsker at skabe noget ud over det normale for at give kræsne forbruger en smag af, hvad deres glorværdige hjemland kan tilbyde. ”Yorkshire og Dales er hjemstedet for nogle af verdens mest spektakulære landskaber,” siger Marcus Black, medstifter og administrerende direktør.

”Den rige og mangfoldige jord giver de interessante og usædvanlige ingredienser. Inspireret af succesen med Spirit of Harrogates Slingsby Gin, ønskede vi at skabe et udvalg af drikkevarer, der fremviser alt, hvad Yorkshire har at tilbyde. Vi kan lide at skubbe grænserne med innovation og eksperimentere med nye måder at give den klassiske creme likør et uventet twist.” tilføjer Mick Carthy medstifter.

Sortimentet byder på en forfriskende ”original” version, som kan sammenlignes lidt med Baileys og så dog alligevel ikke, fordi Carthy & Blacks udgave er en anelse mere frisk i form af brug af gin som spiritusbase. Dernæst tilbyder de en citron creme gin likør, som er inspireret af Betty’s Tea Rooms Citron & Lime kage. Den kan også godt minde en lidt om de orangekiks med chokolade som mange køber. A

Alt i alt er det nogle fantatiske lækre likører, som smager utroligt dejligt rent med en lille smule is til. De er lækre at nyde til desserten, aftenkaffen eller som en “bare-fordi-det-er-onsdag” drink.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 199,00

30 andre produkter i den samme kategori: