Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Banyuls La Bergerie des Abeilles 2020 Forstør

Banyuls La Bergerie des Abeilles 2020

Ny

Parcé-familien, der ejer Domaine de la Rectorie, kan vel bedst beskrives som den franske pendant til danske vinfamilie Vinding-Diers. Hos Rectorie er det en vinbonde, en pianist og en fotograf, der er gået sammen om at videreføre den vingård, som deres fader grundlagde for mere end hundrede år siden. Parcellerne ligger med et væld af forskellige eksponeringer ud mod havet på skråninger, som kun ser deres lige i Dourodalen og Mosel. De mange forskellige beliggenheder giver lige så mange forskellige typer af jordbund, mængde af sollys, temperatur og vinforhold. Hvor terroiret i Bourgogne veksler fra mark til mark, så sker forandringen her meter for meter.

Pierre Parcé byder velkommen, når man besøger domainet. Egentlig er han, som sine brødre, kunstnerisk uddannet, så når han ikke lige tager imod gæster, er han som oftest ude at fotografere i vinmarkerne. Domainet er ikke stort. 24 hektar. Det er dog opdelt i hele 30 forskellige parceller, spredt ud over hele Banyuls. Vinstokkene dyrkes under ekstreme forhold på meget højtbeliggende og svært fremkommelige terrasser.

Vi er meget stolte over at vinene fra Domaine de la Rectorie igen har indtaget en plads i vores sortiment.

DKK 199,00

30 andre produkter i den samme kategori: