Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Yu Gin 43% Relax & Refresh! Forstør

Yu Gin 43% Relax & Refresh!

Ny

All you need is Yu!
SNUP TO FLASKER OG FÅ YDERLIGERE RABAT (269,- PR FL)

Yu Gin er en fransk gin, og lanceret af French Boutique Spirits, hvis formål var at skabe en helt igennem unik gin. De forhørte sig blandt andet hos flere franske stjerne kokke, parfumerier og konditorer om de ville hjælpe med at pejle dem ind på nogle ingredienser (botanicals), som var ekstraordinært friske og som kunne supplere hinanden i en enestående smagsoplevelse. Valget faldt på Yuzu-frugten, der kommer fra Japan. Yuzu var det perfekte valg, da denne frugt kombinerer friskhed og styrke samt aromatisk elegance.

Ud over Yuzu byder Yu Gin også på en række andre interessante botanicals. Heriblandt Sichuan Peber, Koriander og Lakridsrod. Yuzu’ens sofistikerede friskhed vækkes til live af Sichuan-peberens kraftfulde elegance, mens koriander giver den et strejf af charme og til sidst leverer lakrids sin bløde finish. Alt dette understøttes af noter af vilde enebær sammen med de sarte toner af et hvededestillat af fransk kvalitet i verdensklasse. Yu Gin kommer i en virkelig flot flaske i allerhøjeste designkvalitet. En pryd på ethvert barbord.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 349,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 DKK 90,00 Op til DKK 180,00

30 andre produkter i den samme kategori: