Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Rum Nation Rare Rums Caroni 23y 59% 1998-2021 Forstør

Rum Nation Rare Rums Caroni 23y 59% 1998-2021

Ny

1998-2021 50cl 59% 

Rum Nation Rare Rums mål er at præsentere stilarter, med et særligt fokus på forskellene mellem de forskellige geografiske produktionslandes unikke kvaliteter og aromaer.

Tiderne ændrer sig - kendere kræver mere viden om hver flaske: destillerinavn, styrke, blandingsforhold, lagringsform og fadtyper. Kravet er at flere og flere rom skal være ”anderledes”, udover at være af højeste kvalitet fra øverste hylde.

Hver udgivelse af Rum Nation Rare Rum, er en small batch-aftapning med individuelt nummererede flasker og destillerinavn. I dette tilfælde er vi kommet til Trinidad, og det legendariske Caroni.

CARONI 23yo 1998/2021 Cask#20 59%

Denne Caroni er udstyrret med et ekstra touch af kompleksitet. Caronien er som altid meget tjærret og fyldt med tunge tanniner, og dette kommer af hård tropisk lagring i de første år. Herefter har vi i de sidste 7 år overført rommen til et ex-sherry whisky fad så rommen afslutter sin lagring i det europæiske klima. Dette resulterer i en mørk og ekstrem rom, fyldt af lakridsnoter, anisfrø, kaffe, men også af let frugtnoter, småkager og rosiner.

Udgivet i et small batch af blot 860 flasker.

Smagsnoter af Ingvar 'Rom' Thomsen

Duft

Fyldig duft af let krydret sødme. Umuligt at gætte som Caroni, men som man snuser mere og mere dukker de lette noter af ”diesel” som følger visse Caroni, op. Efterhånden også noter af chokolade både lys og mørk. Et let skær af Virginia tobak ligger helt bagerst. God balance i det hele.

Smag

Helt overraskende sød i smagen som det første, blød og fyldig med en letter bitterhed der langsomt trænger frem i baggrunden. Meget blød vaniljekrans smag som kendes fra Skotsk whisky kommer til overfladen. Som tiden går kommer der mere og mere. Ret kompleks

Eftersmag

Lang blød og sød med vanilje og karamel som dominerende og kun en meget svag og acceptabel ”Caroni” ”deisel” note til sidst.



Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 2.398,00

30 andre produkter i den samme kategori:

1 Relateret produkt