Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Hellstrøm Sommeraquavit 40% Forstør

Hellstrøm Sommeraquavit 40%

Ny

Herlig, frisk aroma, som giver mindelser om en mild, norsk sommerbrise og er oplagt til alle former for mad fra havet - endda også sushi. Hellstrøm Sommer er en klar akvavit krydret med indenlandske urter som tang, porse, lyng, fennikelblomst, anisfrø og kommen fra den norske natur og landet ved de sydlige, norske kyster.

Hellstrøm Sommer er produceret med håndplukkede, vilde urter fra skærgården i Grimstad. Et herligt destillat af ni forskellige lokale typer frø, lyng, tang og blomster fra norsk flora. Her er ikke brugt fadlagring, da man i stedet vil fremhæve de lokale råvarers karakter.

Helt tilbage i hedensk tid, da vikingerne besejlede de norske fjorde med økser og pels, var det skik at brænde bål ved midsommernat. Det er årets korteste nat, med overtro, mystik og spådomme om alting fra kærlighed til stjernernes bevægelser. Man samlede planter og urter ved midnat, fordi deres magiske egenskaber lige på dette særlige tidspunkt kulminerede. Urterne samler man stadig, for de sikrer bl.a. en virkelig god akvavit. Hellstrøm Sommer har en herlig aroma, som giver mindelser om en mild, norsk sommerbrise og er oplagt til alle former for fiskeri. Hellstrøm Sommer er en klar akvavit krydret med indenlandske urter som tang, porse, lyng, fennikelblomst, anisfrø og kommen fra den mangfoldige flora fra Øhavet og landet ved de sydlige, norske kyster. Denne akvavit er ikke fadlagret for at fremstå endnu friskere. Den betagende smukke flaske er designet af den norske illustrator Bendik Kaltenborn og fanger essensen af de magiske midsommernætter.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 249,00

30 andre produkter i den samme kategori: