Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Chase Hedgerow Elderflower Gin 40% Forstør

Chase Hedgerow Elderflower Gin 40%

Ny

En floral/blomsteragtig og frisk hyldeblomst gin med den perfekte blanding af fyldig enebær, botanicals og en helt fantastisk floralsødme.

 

Chase Hedgerow - Elderflower Gin er omhyggeligt produceret på kobber potstill og derefter indfuseret med frisk hyldeblomst, plukket  fra hyldeblomst buske/hegn i Herefordshire, England.

Drik den ren og/eller bland den med bon Accord tonic med en skive citron.

Du vil elske denne gin  - Den er frisk med en herlig sødme.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 399,00

Yderligere information

Chase Distillery blev grundlagt i 2008 af William Chase, der ville kaste sig over spiritusproduktion efter at have solgt Tyrrell Posh Crisp – et firma, som han i øvrigt havde bygget op fra ingenting til at blive et særdeles stærkt brand indenfor kartoffelchips. Chase Distillerys to hovedproduktioner er vodka og gin, som William Chase uden at prale er kommet usædvanligt godt fra start med. Chase Vodka blev ved International Wine & Spirits Competition 2010 kåret til verdens bedste vodka. Konkurrencen, hvor 30 uafhængige dommere smager produkterne blindt, er den mest prestigefyldte indenfor spiritus. I 2010 deltog ikke mindre end 249 andre vodkaprodukter, inklusive de bedste russiske og polske!
Chase Vodka produceres på en gård ved Herfordshire i det sydlige England, og modsat mange andre destillerier bruger Chase kun kartofler af egen produktion til husets vodkadestillat. Hele processen – lige fra fermentering og destillation til aftapning af det endelige produkt – foregår udelukkende på William Chases farm. Der produceres ca. 1.000 liter om ugen på de små kobber pott-stills. Chase producerer også en af verdens bedste gin. Vodka af æbler er basen, som man derefter tilsætter 10 krydderier, men de økologiske grønne æbler fra familiens æbleplantage forbliver fremtrædende i smagen. Herudover producerer Chase bl.a. også en række helt fantastisk velsmagende og autentiske likører af bl.a. hyldeblomst og rabarber. Et ”must” for enhver feinschmecker med sød tand.

30 andre produkter i den samme kategori:

0 Relaterede produkter