Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Diplomatico NO 3 Batch Pot Still Rum Forstør

Diplomatico NO 3 Batch Pot Still Rum

Ny

Dette er den tredje rum i Diplomatico's Distillery Collection.  Batch nr. 3 er en fyldig, kompleks rom lavet ved hjælp af sukkerrørsmelasse af høj kvalitet. Den er lagret  på gamle bourbon fade, som er med til at give rommen duft af tropisk frugt med med noter af toffee og vanille. Smagen byder på relativ kraftige fadnoter og mørk chokolade og tørrede frugter, og slutter med en kraftig og lækker fylde og krydderier.

 

Denne rom er produceret på kobber pot still, der blev leveret til La Miel destilleriet tilbage i 1959. Dette system blev oprindeligt brugt i Skotland til fremstilling af whisky.

“The Distillery Collection showcases individually the distillates behind Diplomático’s world renowned rums. Featuring each rum’s distinct personality in a one-of-a-kind expression, this limited edition series allows aficionados of fine spirits to experience the pure essence of Diplomático’s different distillation styles.”

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 449,00

30 andre produkter i den samme kategori:

0 Relaterede produkter