Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Plantation Pineapple rum 40% Forstør

Plantation Pineapple rum 40% - fragtfri

Ny

Maison Ferrands grundlægger Alexandre Gabriel og Cocktailhistoriker David Wonderich har sammen skabt denne ”nye” rom ud fra gamle traditionelle opskrifter fra det 1700 og 1800 århundrede.

I gamle dage var rom en hårrejsende drik og destillatørerne tilsatte forskellige smagsgivere til den friske rom for, at gøre den "behagelig" at drikke. Udblødning af frugtkødet fra ananas blev dengang regnet for en af de fineste og dyreste måder til, at give rommen sødme og elegance.

Projektet er skabt ud fra historisk nysgerrighed og er endt med at blive et yderst velsmagende resultat. Kort fortalt er Plantations nye Pineapple Rum et blend af hvid og mørk rom, som henholdsvis er blevet destilleret med ananasskræl og lagt i blød (infusion) i mørk rom. Til slut "vies" det hele på fade i flere måneder.

Plantation Pineapple beskrives bedst som en herlig aromafyldt rom fyldt med noter af saftig ananas, citrus, sprød sukkersødme og lækre krydderier.

Nyd den som en klassisk ren rom eller i sommerens bedste cocktails. Juuls Engros får 3.000 flasker hjem nu i marts måned og igen til sommer. Vi forventer stor efterspørgsel på produktet, hvorfor hurtig bestilling tilrådes. 

DKK 310,00

-DKK 18,00

DKK 328,00

30 andre produkter i den samme kategori: