Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Caribisk rom - et hav af smag

Ny

Mads Heitmann som er ejer og stifter af Romhatten.dk, og Danmarks mest fremtrædende formidler af rom, beskriver i denne bog for både den nye og erfarne rom-interessede romscenen, som den ser ud i dag. Mads går i dybden med produktionen af rom og rykker sukkerrøret op ved roden i jagten på forståelsen af alle de utrolige og utroligt forskellige smagsoplevelser, som findes i den caribiske romregion.
Rom er ikke bare rom, men en fascinerende spiritus i rivende udvikling. Caribisk rom – Et hav af smag er en bog fuld af viden og inspiration for både kenderen og nybegynderen. Om romproduktionen og de utrolige og utroligt forskellige smagsoplevelser – og med besøg på destillerierne og interviews med centrale personligheder i branchen. Få også Mads Heitmanns anbefalinger af 20 særlige flasker og otte ekstraordinære romcocktails. Den til dato mest dybdegående danske bog om rom.
Caribisk Rom – Et hav af smag udkommer den 22. september på Politikens Forlag. Hvis du forudbestiller bogen i dag, så vil du modtage den på udgivelsesdatoen.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 299,00

30 andre produkter i den samme kategori: