Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! The Blend Collezione Oro Forstør

The Blend Collezione Oro

Ny

"The Blend" er, som navnet antyder, en herlig rødvinsblend, skabt af tre populære druesorter, hver især hentet i netop de tre regioner i Italien, hvor de trives bedst:
Sangiovese fra ToscanaCorvina fra Veneto og Nero d’Avola fra Sicilien.

100 Points Italian Wine Guy 
98 Points Luca Maroni 
4.0 Vivino
90 Point Wine Where Ever


Fra skaberne af vores ultra-populære rødvinsbombe Primitivo Diciotto 18 % Gradi kan vi nu præsentere 
THE BLEND

Vinen har fået fire måneders lagring på franske egetræsfade, efterfulgt af et par måneder på flasken.
The Blend er drikkeklar ved frigivelsen og kan også ligge i kælderen et par år.

Fint rubinrød i glasset med sødmefulde noter i næsen af mørke bær og brombærmarmelade, komplimenteret af varme krydderier, vanilje og pibetobak.
I munden er vinen koncentreret, rund og fyldig, poleret og behagelig, ganske uden skarpe kanter. Perfekt til alle rødvinselskere!

Servering:
Skænk The Blend i store rødvinsglas et par grader under stuetemperatur (giv den gerne et kvarter i køleskabet inden servering) til hakkebøf med bløde løg eller blot til fredag aften i sofaen.

Om producenten:
The Blend fremstilles af det velrespekterede Riolite Vini, der sourcer vine fra selvstændige drueavlere og tilmed deltager i alt fra markplejen til vinifikation under kyndig vejledning af én af Italiens bedst kendte vinmagere, Franco Bernabei og sønnen Matteo. Riolite´s aktiviteter rækker over en bred vifte af populære og konkurrencedygtige vine fra adskillige af Italiens mest berømte vinregioner.DKK 79,00

-DKK 70,00

DKK 149,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

30 andre produkter i den samme kategori: