Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Mortlach 15 Y 46% Forstør

Mortlach 15 Y 46%

Ny

Mortlach er ligesom Macallan en af Speysides sværvægtere. Destilleriet ligger i udkanten af Dufftown ligeved Mortlach Kirk hvor danske vikinger og den skotske konge Malcolm II’s mænd udkæmpede et drabeligt slag i det herrens år 1010.

Mange fantastiske ting kan siges om Mortlach destilleriet, der ligesom Macallan er kendt for deres ekstravagante brug af sherryfade i lagringen af deres whisky. Det skylles alt sammen kvaliteten af deres tunge og kødfulde New Make spirit,, som skyldes en kompleks destillationsproces og ikke mindst en særlig kondensering af alkoholdampen i en gammeldags kobberspiral nedsænket i iskoldt vand, en såkaldt wormtub. Den hurtige kondensering bevarer de tunge aromaer og ”gode urenheder” i whiskyen.

Kraftige sherryaromaer komplimenterer denne ”kødfulde” maltwhisky. Sød kandiseret frugt, bagte æbler med kanelsukker, rosiner i sød rom, tørret appelsin med rørsukker og lidt ulmende egetræ.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 1.149,00

30 andre produkter i den samme kategori: