Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Campbeltown Loch Blended Malt Scotch Whisky 46% Forstør

Campbeltown Loch Blended Malt Scotch Whisky 46%

Ny

Springbank er naturligvis berømt for sin single malt, men her laves også den prisvindende Campbeltown Loch: en såkaldt ”blended malt”, hvilket betyder at den er en blanding af forskellige single malts. Der er ingen grain whisky i, og derfor er kvalitet også tårnhøj. Faktisk indgår der 5 forskellige single malts fra byens tre destillerier: Springbank, Longrow og Hazelburn fra Springbank Distillery samt Kilkerran og Glen Scotia.

Whiskyen er lagret på både bourbonfade og sherryfade, og tappet ved de klassiske 46%. Det er en whisky med fantastisk value for money – og den har så absolut masser af ”Springbank magien”

Farve: Rav.
Duft: Meget karakteristisk Campbeltown-duft med noter af havbrise, koldt smør, britisk julekage og ristede nødder. Et lille touch af røg fuldender duften – fantastisk!
Smagsnoter: Cremet på tungen med noter af friskristet kaffe, saltkaramel, dadler og brun farin. Helt blød, mild røg i eftersmagen, som er lang og kompleks.

DKK 399,00

30 andre produkter i den samme kategori: