Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Zinfandel CYCLES GLADIATOR Lodi 16% - produceret af Hahn Forstør

Zinfandel CYCLES GLADIATOR Lodi

Ny

Zinfandel er synonymt med Californien, hvor man får vine med fylde uden for megen tilhørende struktur.

 

Stilen i Cycles Gladiator Zinfandel er uhøjtidelig, som californierne selv er det, men tag ikke fejl: vinen er lavet efter alle kunstens regler, hvor ny teknologi aldeles uproblematisk går hånd i hånd med statens rige vintraditioner.

 

Cycles Gladiator Zinfandel udviser via sin fylde og tætpakkede bæraromaer med al tydelighed, at dette er en drue, hvor det aromatiske gashåndtag kan drejes helt i bund samtidig med, at helheden forbliver blød og afbalanceret. Lagring, dels på tank, eg og flaske har afrundet vinen, så den nu fremstår drikkeklar og uimodståelig.

 

Duft og smag har aromaer af hindbær, mørke kirsebær, svesker og sort peber. Man finder en behagelig fylde, men samtidigt er vinen afrundet med en blød finish.

 

Nyd denne vin, serveret ved ca. 17-18°, af et stort Bordeaux-glas til en stegeret – også til en kærlig burger, hvor andre rødvine ellers kan have det særdeles svært.

Flere detaljer

DKK 99,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
12 DKK 10,00 Op til DKK 120,00

Yderligere information

Cycles Gladiator er et af Hahn Estate´s brand. Det er en vin fra Central Coast regionen og Monterey regionen, som ligger syd for San Francisco, tæt ved vestkysten. Der er ikke meget nedbør i denne region, men det kan kunstvanding råde bod på, hvilket bestemt også er tilladt.

Hahn Estate blev til i 1980, da den schweiziske rigmand Nicolaus Hahn (Nicky) købte Smith and Hook Winery. På dette vineri laves i dag Smith and Hook og Hahn. Cycles Gladiator produceres på sig eget dedikerede vineri i Soledad, som regnes for noget af Californiens bedste landbrugsjord. Cycles Gladiator er en helt ny serie af vine, som er introduceret i starten af 2006.

Nicolaus Hahn har investeret millioner af dollars i nye vinmarker og super moderne vineri, som har gjort Hahn til hvad det er i dag, nemlig en af de mest lovende vinproducenter i USA, hvilket de mange medaljer også er et bevis på. De er blandt andet blevet kåret til "One of the 5 California Brands to Watch", "Winery and Winemaker of the Year" og "Hahn Estate was named one of the Top 30 wine companies in the U.S.".

30 andre produkter i den samme kategori: