Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! TERRA BLANCA ARCH TERRACE SYRAH Forstør

TERRA BLANCA ARCH TERRACE SYRAH

Ny

Terra Blanca Arch Terrace Syrah er en stor og fyldig rødvin fra Red Mountain i det sydøstlige hjørne af Washington. Syrah’en gærer sammen med en knivspids Viognier – ligesom man kender det fra Côte Rôtie i det nordlige Rhône – og det bidrager til vinens enormt flotte aroma. 2016 var et langt og varmt år på Red Mountain – og winemakeren kalder selv 2016 for sin yndlingsårgang til dato! Vinen er i øvrigt lagret på franske egetræsfade.
Farve: Dybrød.
Duft: Springer op af glassset med blandt andet blåbær, kirsebær, tobak, cedertræ og varme krydderier.
Smagsnoter: I smagen finder man igen masser af blåbær, hints af røg og bacon samt en lang eftersmag med et let fadpræg.
Serveringsforslag: Nyd den let afkølet, gerne til kraftige retter, fx ribeyes, andesteg eller lam.
Terra Blanca Winery har fået navn efter det hvide kalciumkarbonat der er så rigeligt i jorden under vinrankerne på Red Mountain. Denne type jord finder man ofte i verdens bedste vinområder, og siden Red Mountain fik AVA-status i 2001 har vinkendere jorden rundt fået øjnene op for den kvalitet, området kan levere.
Ejerne Keith og ReNae Pilgrim, købte jorden i 1992, plantede de første 50 hektarer med vinstokke året efter, og i 1997 kunne de sende deres første estate wine på markedet. Den familieejede vingård ligger i regnskyggen af Cascade Mountains, hvilket betyder, at deres 115 acres vinmarker kun får omkring 16 centimeter regn om året. Rankerne er plantet i små ”blokke” af hver 5 acres, og Terra Blanca dyrker både Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Nebbiolo, Cabernet Franc, Petit Verdot, Malbec, Chardonnay og en håndfuld andre druesorter. Lagringen foregår på specialfremstillede fade af fransk eg. Nogle af vinene får op til 32 måneder på fad – det afhænger naturligvis af hvad der er bedst for den pågældende vin.

DKK 139,00

-DKK 20,00

DKK 159,00

30 andre produkter i den samme kategori: