Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Scotto Cabernet Sauvignon Forstør

Scotto Cabernet Sauvignon

Ny

Scottos historie er samtidig historien om fem generationers gode smag.
I 1875 plantede Salvator Scotto familiens første vinmark i den italienske region Ischa for at producere vin til familien og et par nære venner. Salvatores vine blev dog så populære, at han måtte rydde sine frugthaver og olivenlunde for at få plads til flere vinmarker. "God vin gør alt bedre" blev Salvatores yndlingskommentar til kunderne.
Hans søn og svigerdatter, Domenico og Maria Scotto, drog i 1904 til staten New York, hvor de åbnede et lille vineri og efterfølgende en af USA's første vinforretninger i New York City. Dengang var der mest tradition for at drikke de traditionelle hedvinstyper, og det var derfor lidt af en revolution, da Domenico Scotto introducerede en klassisk rødvin, som han solgte i 1 gallons flasker.
De to efterfølgende generationer voksede op med familievirksomheden, som de løbende ekspanderede, og i 1961 flyttede familien virksomheden til Californien, hvor de købte deres egne vinmarker og byggede et nyt vineri.
I dag ejes vineriet stadig af Scotto-familien, der med direktøren, Anthony Scotto III, i spidsen, har fortsat succes med at producere gode vine af europæiske druesorter til priser, der gør dem til særdeles attraktive køb.



Smagekommentarer

Dejlin indbydende duft af solbær, krydderier og vilde krydderurter. Den fyldige og intense smag er fint afbalanceret af en diskret syre.

Vinifikation

Traditionel med 16 måneders fadlagring i tre til fem år gamle egetræsfade af amerikansk egetræ

DKK 110,00

30 andre produkter i den samme kategori: