Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
ST REMIGIUS SPATBURGUNDER ROTWEIN SR TROCKEN Forstør

ST REMIGIUS SPATBURGUNDER ROTWEIN SR TROCKEN

Ny

* Anmeldt i Politikens vintest den 4/5-2019 med 5/6 tjekmarks *

St. Remigius Spätburgunder ”SR” er en elegant og saftig rødvin fra området omkring Kaiserstuhl i Baden-Württemberg. SR står for ”Selection Remigius (eller Reserve)”, og indikerer, at vinen, i modsætning til lillebroren, har hvilet en tid på fade. Egetræsnoterne er heldigvis utroligt flot integreret og overskygger ikke den fine, saftige lyse bærfrugt.

Farve: Lys rubinrød.
Duft: Intens duft af kirsebær, skovbund og let animalske noter.
Smagsnoter: Silkebløde tanniner understøtter fint hindbærfrugt, hvid peber og

Serveringsforslag: Nydes let afkølet til retter som fx roastbeef, kalv eller fasan.

Weingut St. Remigius i Baden, Tyskland, er grundlagt i 1988 da Edgar Bärmann og Conrad Isele slog deres respektive familiers vingårde sammen til én. De opkaldte vingården efter Frankernes apostel og biskop i Reims, St. Remigius, og markerne dyrkes fortsat af de to familier.

Weingut St. Remigius må siges at være ”Pinot”-specialister - 55% af deres cirka 8 hektarer vinmarker er tilplantet med Spätburgunder, og en god mænge andre ”burgundere”, men de dyrker også en smule Riesling, Merlot, Muskateller, Sauvignon Blanc og Müller-Thurgau. Druerne høstes ved håndkraft med nøje sortering, og man har ikke noget i mod at udbyttet er lavt når bare kvaliteten er høj.

DKK 175,00

11 andre produkter i den samme kategori: