Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
 ST REMIGIUS SPÄTBURGUNDER ACHKARRER SCHLOSSBERG Forstør

ST REMIGIUS SPÄTBURGUNDER ACHKARRER SCHLOSSBERG

Ny

St Remigius Spätburgunder Achkarrer Schlossberg er en vin fra en af områdets bedste marker, Achkarrer Schlossberg, som blandt andet er berømt for at producere gode, kraftige Spätburgundere, og det er denne flaske et strålende eksempel på! Vinen har en charmerende duft af modne, røde bær og smagen er spækket med saftig frugt. 

Farve: Rubinrød
Duft: Skovjordbær, ristede mandler, granatæble og let spicy egetræ.
Smagsnoter: Saftig og fyldt med solmodne ribs og tranebær, med en fin syre.
Serveringsforslag: Nydes let afkølet til ikke for kraftige retter med fx gris, kalv eller kylling.

Flere detaljer

DKK 129,00

Yderligere information

WEINGUT ST. REMIGIUS
Weingut St. Remigius i Baden, Tyskland, er grundlagt i 1988 da Edgar Bärmann og Conrad Isele slog deres respektive familiers vingårde sammen til én. De opkaldte vingården efter Frankernes apostel og biskop i Reims, St. Remigius, og markerne dyrkes fortsat af de to familier.

Weingut St. Remigius må siges at være ”Pinot”-specialister - 55% af deres cirka 8 hektarer vinmarker er tilplantet med Spätburgunder, og en god mænge andre ”burgundere”, men de dyrker også en smule Riesling, Merlot, Muskateller, Sauvignon Blanc og Müller-Thurgau. Druerne høstes ved håndkraft med nøje sortering, og man har ikke noget i mod at udbyttet er lavt når bare kvaliteten er høj.

11 andre produkter i den samme kategori: