Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Tarquins Sunshine Blood Orange Gin Forstør

Tarquins Sunshine Blood Orange Gin

Ny

Denne lækre gin fungerer fantastisk godt sammen med Tonic, men bliver også brugt som en skøn sommersprit - med mousserende vin og mousserende hyldeblomst.
Ginen har masser af frisk frugt, men bevarer trods den løkre sødme den friske Ginstil. Den er infuseret med blodappelsin, "sommerfrugter" og aromatisk ensianrod for at tilføje en frisk men også svag bitter tone i slutningen. Det laver absolut lækre cocktails! Den perfekte Cornish Sunshine Spritz:

The perfect Cornish Sunshine Spritz:

  • 50ml Tarquin's Blood Orange Gin
  • 100ml Sparkling Wine
  • 50ml Mediterranean Tonic

Fill a wine glass with lots of ice, add Tarquin's Blood Orange gin and sparkling wine, lightly stir and top with Mediterranean Tonic. Garnish with a large citrus wheel.

Vegan friendly. All orders delivered in plastic free packaging.

Flere detaljer

DKK 325,00

-DKK 34,00

DKK 359,00

Yderligere information

Tarquin’s historie starter i 2012, hvor en 23-årig kok, udlært på Cordon Bleu i Paris, begyndte at eksperimentere med en 0,7-liters-pot still – og så kan det altså ikke blive ret meget mindre. Denne mikroskopiske start skulle senere blive til det første destilleri i Cornwall i over 100 år! Efter mange både vellykkede og mislykkede eksperimenter på miniature-kedlen, opgraderede Tarquin Leadbetter i 2013 til en 250-liters pot still. Nu havde han nemlig fundet sin perfekte gin-opskrift, og de første flasker blev solgt til Gurnard Head Hotel i St. Ives, Cornwall, den 30. juli samme år.

I dag har Tarquin’s udvidet til 4 destillationsapparater, hvoraf 3 stadig er på 250 liter og opvarmet med direkte ild. Alting gøres stadig ved håndkraft, lige fra destillation til den matslebne flaske (som ser ud som om, den har ligget i strandkanten) voksforsegles.
     Udover gin laver Tarquin’s også en pastis, der selvfølgelig har fået navnet Cornish Pastis – ikke at forveksle med den lille pie.

30 andre produkter i den samme kategori: