Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

A.H. Riise Signature Master Blender Collection 43,90%

Ny


Intet er mere forpligtende end at underskrive med din underskrift på et stykke papir. Det er også derfor vi har valgt at kalde vores nye premium blend for Signature. A.H. Riise SIGNATURE er ganske enkelt en ener. Det er et enestående blend, med alle de smagsegenskaber, du kender fra A.H. Riise og mere til. Sødmen, mild heden, den fløjlsbløde smag og aromaerne. Et enestående luksus blend, lavet på kun de bedste fade og dermed værdigt til at fejre de helt store øjeblikke i livet. Øjeblikke, du vil værdsætte og huske.

Når vi skaber et A.H. Riise produkt, bruger vi rom fra en lang række forskellige fade, alle med forskellig alder og oprindelse. Det er dog ikke alle fade, der tømmes til sidste dråbe. Ofte er der lidt tilbage på fadet. En lille mængde fantastisk rom. Det er disse førsteklasses fade, vi bruger til at skabe det perfekte Signature blend. Hver udgave af A.H. 

Riise SIGNATURE er skabt af meget små partier og resulterer i mindre end 2000 flasker pr. batch. Hvert fad er nummereret, og hver flaske ligeså. Antallet af flasker varierer fra batch til batch, og årsagen til dette er, at vi aldrig ved, hvor mange flasker vi kan fylde i hver batch. Det hele afhænger af, hvor meget premium rom vi har til rådighed. 

A.H. Riise Signature er i alt sin enkelthed unik kunst — et sandt mesterværk.

DUFT:  En meget fascinerende duft – modne tropiske frugter, kokosnødder og karamel ledsaget af kølige myntenoter 
SMAG:  Meget kompleks og utrolig glat. Glaseret citrus og abrikoser omsvøbt af ristet kokosnød med et strejf af eukalyptus.
EFTERSMAG:  En sand symfoni af modne tropiske frugter og karamel. Subtile myntenoter tilføjer perfekt harmoni til denne lange og dybe eftersmag. 

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 1.239,00

-DKK 326,00

DKK 1.565,00

30 andre produkter i den samme kategori:

1 Relateret produkt